рус
укр
 

Компанія SMT

Компанія SMT про ТМ SVEN

Ми розпочали працювати з компанією SVEN у 2007 році. Основний напрямок — опт, хоча ТМ SVEN представлена також і в нашому роздрібному магазині. В кінці 2007 року Сервісний Центр SMT отримав авторизацію SVEN, і ми почали плідно співробітничати і на цьому фронті.

З-поміж позитивних моментів хочу відзначити цінову політику компанії. Це одна з небагатьох (якщо чесно, то інші мені невідомі) компаній, які дають заробляти на своєму товарі як в опті, так і в роздрібі. Якщо в інших торгових марках жорсткі цінові умови лише декларуються, то у ТМ SVEN це працює на практиці, причому постійно контролюється. Всі спроби обвалу ціни приречені на провал. Це одна з причин, чому ми розширили асортимент пропонованої компанією SVEN продукції до 90% всіх лінійок, починаючи від мишок і клавіатур і закінчуючи стабілізаторами, корпусами і системами охолодження.

Теперь трохи про «сумне». Авторизацію на ремонт продукцію торгової марки SVEN Сервісний Центр SMT отримав. Та от невдача — товар не ламається... Точніше брак, звичайно, є, але ремонт по інших суміжних марках (їх дві, хто знає, той зрозуміє) приносить значно більше грошей. Тому авторизація сервісного центру по ТМ SVEN — це швидше «іміджевий» хід, ніж прибуткова справа. А з іншого боку — до такого відсотка браку прагне багато хто, та досягають його далеко не всі.

Завдяки ТМ SVEN нам вдається утримувати багато оптових клієнтів, оскільки повна лінійка продукції є не у всіх, і цим ми можемо вдало вирізнитися на тлі конкурентів.

Якщо говорити про плани на майбутнє, то на сьогодні це рівносильно ворожінню на кавовій гущі, проте все ж я впевнений, що ТМ SVEN і надалі залишатиметься одним з наших пріоритетів при формуванні асортименту пропонованої населенню продукції.

Самій компанії хотілося б побажати побільше ідей по просуванню марки, а ми, в свою чергу, підтримаємо всі взаємовигідні ініціативи і за допомогою крупної дилерської мережі SMT утілимо в життя найзухваліші плани.

SVEN і SMT. Разом ми — СИЛА!

Із вдячністю за хорошу ТМ і з вірою в краще майбутнє

Тарасов Олександр Сергійович,
директор
...
  всі  

Публікації

01.12.2021
Огляд TWS навушників SVEN E-335B. Хороший звук за недорого
Знайомтесь, бездротові навушники SVEN E-335B, які отримали ергономічну форму корпусу, динаміки 14 мм та актуальну версію Bluetooth 5.0. Давайте далі розглянемо дану модель і, звичайно ж, оцінимо якість її звучання.
30.08.2021
Огляд ігрової клавіатури Sven KB-G8500 - красиво та доступно
Sven KB-G8500 - це нова ігрова клавіатура з відносно невисоким цінником. Вона сподобається тим, хто шукає гарний пристрій з яскравим дизайном, кнопками швидкого доступу і не хоче переплачувати.
01.12.2020
Так це НОВИЙ ЧЕМПІОН! Краща Колонка блютуз до 10000 рублів? !! Sven PS-750
Сьогодні ми розпакуємо саму довгоочікувану вами колонку від Sven! Це Sven Ps-750. Приємного перегляду!
test site