рус
укр
 

Івко Тарас про ТМ SVEN

ПП «Івко», м. Червоноармійськ

«З компанією Sven я співробітничаю упродовж 4 років. На початку нашої співпраці найбільшою популярністю у покупців користувалися мультимедійні комп'ютерні набори Sven 2.0 і 2.1, потім головне місце в обсягах продаж зайняла техніка Hi-Fi класу (підлогові комплекти: сабвуфери, колонки). Мої клієнти позитивно відгукуються також про ресивери компанії Sven, оскільки при ціні на 20–30% нижче, ніж у конкурентів, вони нічим не поступаються, наприклад, "молодшим" моделям ресиверів Pioneer. Зараз компанія Sven активно розширює лінійку світлового устаткування, а також продуктів Pro – професійної серії акустичних систем для кафе, клубів, ресторанів. Гадаю, що новинки матимуть успіх у споживачів, оскільки співвідношення ціна-якість у техніки Sven завжди перебуває на гідному рівні. Важливим моментом у виборі продукції цієї компанії є розвинена мережа авторизованих сервісних центрів по всій Україні. Коли для мене постає питання вибору товару, який буде на полицях магазинів, існують такі критерії відбору: в першу чергу – якість, в другу – наявність сервісу, і тільки потім обговорюється ціна. При виборі на користь продукції Sven ні у продавця, ні у покупця не виникає проблем із сервісним обслуговуванням».
Тарас Івко,
приватний підприємець
...
  всі  

Публікації

01.12.2021
Огляд TWS навушників SVEN E-335B. Хороший звук за недорого
Знайомтесь, бездротові навушники SVEN E-335B, які отримали ергономічну форму корпусу, динаміки 14 мм та актуальну версію Bluetooth 5.0. Давайте далі розглянемо дану модель і, звичайно ж, оцінимо якість її звучання.
30.08.2021
Огляд ігрової клавіатури Sven KB-G8500 - красиво та доступно
Sven KB-G8500 - це нова ігрова клавіатура з відносно невисоким цінником. Вона сподобається тим, хто шукає гарний пристрій з яскравим дизайном, кнопками швидкого доступу і не хоче переплачувати.
01.12.2020
Так це НОВИЙ ЧЕМПІОН! Краща Колонка блютуз до 10000 рублів? !! Sven PS-750
Сьогодні ми розпакуємо саму довгоочікувану вами колонку від Sven! Це Sven Ps-750. Приємного перегляду!
test site