рус
укр
 

Нові безпровідні миші RX-300 Wireless, RX-305 Wireless і RX-315 Wireless

Придбання нових безпровідних комп'ютерних мишей RX-300 Wireless, RX-305 Wireless і RX-315 Wireless – це вигідне і практичне рішення для будинку та офісу.

Розробники ергономічних корпусів новинок зробили усе можливе для того, щоб миша зручно лежала в руці, що важливо під час тривалої роботи за комп'ютером. З таким маніпулятором кисть руки не відчує втоми навіть після 8-10 годин роботи. Водночас, завдяки формі корпусу, нові миші будуть однаково зручними як для лівші, так і для правші.


Безпровідна комп'ютерна миша RX-300 Wireless

RX-300 Wireless, RX-305 Wireless і RX-315 Wireless невимогливі до якості поверхні. Завдяки сенсору BlueLED, вони працюють однаково впевнено та ефективно на будь-якому покритті, забезпечуючи точне позиціонування маніпулятора.


Безпровідна комп'ютерна миша RX-305 Wireless

Усі три моделі мають перемикачі роздільної здатності сенсора: у RX-300 Wireless можна поміняти роздільну здатність з 600 на 1000 dpi, в RX-305 Wireless і RX-315 Wireless – з 800 на 1200 або 1600 dpi. Отже, користувач може самостійно налаштувати маніпулятор відповідно до своїх індивідуальних потреб і можливостей.


Безпровідна комп'ютерна миша RX-315 Wireless

Завдяки контролерам нового покоління, миші економно й ефективно витрачають енергію – вони можуть пропрацювати без заміни батарейок до одного року. До того ж, моделі обладнано розташованим на днищі корпусу вимикачем, щоб вимикати / вмикати мишу тоді, коли необхідно – це заощадить користувачеві батарейки.

Миші укомплектовано 2.4 GHz Nano-приймачем для підключення до комп'ютера. Після закінчення роботи рекомендується виймати приймач з USB-порту комп'ютера і вставляти його у спеціально обладнане в днищі миші місце. А при повторному використанні виймати приймач з миші і підключати його знову до USB-порту комп'ютера. Це дуже зручно для використання маніпулятора з ноутбуком.

Новинки вже у продажу! RX-300 Wireless, RX-305 Wireless та RX-315 Wireless є відмінним рішенням для тих, хто цінує комфорт та якість.

     Особливості:
     • Поліпшена оптична технологія Blue LED
     • Енергоефективна безпровідна технологія
     • Стильний ергономічний дизайн
     • Працює практично на будь-якій поверхні
     • 2.4 GHz USB Nano-приймач у комплекті (дальність дії – до 10 м)
     • Перемикач роздільної здатності DPI
     • Живлення від 2 батарейок типу AAА
     • Тривалий термін служби батарейок (до 1 року)
     • Драйвери для Windows XP/Vista/7/8 не потрібні
     • Зручні для використання з ноутбуком


Упаковка миші RX-305 Wireless


...
  всі  
test site