рус
укр
 

UNO – uno momento: захист без сантиментів

Компанія SVEN презентує однорозетковий мережевий фільтр UNO для індивідуального захисту електротехніки. Це надійний і доступний пристрій здатний захистити від різного роду імпульсних перешкод будь-яку домашню техніку – від комп'ютерів до побутових електроприладів.


Мережевий фільтр SVEN UNO білого кольору

SVEN UNO надійний і безпечний в роботі – він виготовлений з міцного негорючого пластика. Виріб містить захисні елементи, здатні виключити руйнівну дію індустріальних перешкод і грозових розрядів на підключене до нього устаткування. Пристрій має вмонтований термозахист, що не допускає небезпечного перегрівання захисних елементів схеми у разі дії імпульсних перешкод великої інтенсивності. Для індикації справної роботи фільтра передбачено індикатор на лицьовій поверхні корпусу.


Мережевий фільтр SVEN UNO чорного кольору

Розетка фільтра має заземляючий контакт і захисні шторки, що забезпечують додатковий захист від потрапляння сторонніх предметів, а також перешкоджають доступ дітям.

Сумарна потужність підключеного до мережевого фільтра SVEN UNO навантаження може досягати 3,5 кВт (у більшості інших моделей – 2,2 кВт).

Модель випускається у двох білому і чорному кольорах.

     Особливості:
     • Захист від дії імпульсних перешкод на підключене устаткування
     • Температурний захист
     • Індикатор стану захисту
     • Захисні шторки від потрапляння сторонніх предметів та доступу дітей


Упаковка


...
  всі  
test site