рус
укр
 

Гарнітура AP-895MV – сувора зовнішність і потужний звук

Компанія SVEN презентує гарнітуру AP-895MV для поціновувачів об'ємного потужного звуку.

Ця гарнітура підійде як для ПК, так і для будь-яких мобільних пристроїв – ноутбуків, планшетів, смартфонів і плеєрів. SVEN AP-895MV подарує вам справжнє задоволення від прослуховування музики будь-яких жанрів – поліпшені матеріали динаміків надають змогу розкрити усі нюанси композиції. Рок, джаз, класика, сучасна електронна музика – гарнітурі AP-895MV до снаги бездоганно відтворити кожний музичний трек з вашої колекції. А кіно та комп'ютерні ігри з гарнітурою від SVEN стають ще цікавішими – якість відтворення звукових спецефектів за допомогою AP-895MV створює повний ефект присутності.


Гарнітура AP-895MV

Дизайн гарнітури SVEN AP-895MV відразу привертає увагу: вона має ґрунтовний і суворий вигляд. Великі амбушури з м'якою шкіряною обробкою повністю охоплюють вухо, забезпечуючи відмінний захист від сторонніх шумів. Корпус амбушурів прикрашає незвичний малюнок, що запам'ятовується, – сліди від куль. Така прикраса сподобається геймерам і прихильникам справжніх чоловічих розваг. Наголов'я моделі можна налаштувати по висоті. З внутрішнього боку воно має також вставку з м'якого матеріалу і шкіри. Такі навушники можна носити цілий день – завдяки продуманій конструкції вони ніде не тиснуть. З AP-895MV ніщо не зможе відвернути вашу увагу від улюбленого заняття.

У корпус лівого амбушура гарнітури AP-895MV вмонтовано гнучкий висувний мікрофон. Тому з гарнітурою від SVEN ви завжди будете на зв'язку – чутливий мікрофон не дасть вашим словам загубитися у вуличному шумі. AP-895MV – це максимальний комфорт під час телефонного чи мережевого спілкування. AP-895MV – відмінний помічник у роботі, навчанні та розвагах.

Регулятор гучності гарнітури розташовано на кабелі. Практичний і довговічний кабель пристрою виготовлено з міцного матеріалу в тканинному обплетенні – він легко розплутується і прослужить вам не один рік.

Гарнітура SVEN AP-895MV сумісна з мобільними пристроями – її кабель оснащено роз'ємом 4 pin для підключення до смартфонів, ноутбуків і планшетів. Для підключення до ПК модель укомплектовано перехідником 4 pin до 2×3 pin. SVEN AP-895MV – практичне та універсальне рішення для офісу, домашнього вжитку і подорожей, а також відмінний вибір для тих, хто цінує якість.

     Особливості:
         • 3,5 мм (4 pin) роз'єм для ПК і мобільних пристроїв
         • Адаптер для ПК Ø 2*3,5 мм (3 pin)
         • Регульоване наголов'я
         • Висувний мікрофон
         • Регулятор рівня гучності на кабелі
         • Кабель підвищеної міцності з тканинним обплетенням для запобігання його заплутуванню


    Упаковка AP-895MV


...
  всі  
test site