рус
укр
 

Нова гарнітура SVEN SEB-260M – мобільність і спілкування

Нова гарнітура канального типу SVEN SEB-260M – відмінний вибір для тих, хто цінує мобільність і спілкування. Зручність, гарний звук і чутливий мікрофон – що ще потрібно людям, щоб поспілкуватися з друзями по телефону чи послухати музику в дорозі?


Гарнітура SVEN SEB-260M білого кольору

SEB-260M випускається у чорному і білому кольорах і відмінно поєднується з більшістю мобільних пристроїв. Модель додатково укомплектовано двома парами змінних амбушурів різних розмірів – гарнітура SVEN підійде кожному. Змінні пари амбушурів відповідають анатомічним особливостям більшості користувачів техніки. Вони тримаються у вухах як влиті й не випадають у непідходящий момент – це повинні оцінити прихильники спорту та активного відпочинку.


Гарнітура SVEN SEB-260M чорного кольору

Кабель гарнітури оснащено мікрофоном і кнопкою прийому виклику/паузи. За допомогою спеціальної прищіпки його можна закріпити на одязі.

Гарнітура SEB-260M дуже зручна у використанні і завжди готова до роботи. Ви можете покласти її в сумку або кишеню і бути повністю упевненими у тому, що плоский кабель не заплутається. Вам не доведеться розплітати проводи, замість того, щоб насолоджуватися музикою і спілкуванням.

     Особливості:
     • 3,5 мм (4 pin) роз'єм для підключення мобільних пристроїв
     • Кнопка прийому виклику/паузи
     • Плоский кабель, що перешкоджає заплутуванню
     • Два додаткові комплекти змінних амбушурів


Упаковка


...
  всі  
test site