рус
укр
 

AP-B770MV. Безпровідна Bluetooth гарнітура


Безпровідна гарнітура SVEN AP-B770MV

Компанія SVEN презентувала легку повнорозмірну гарнітуру SVEN AP-B770MV з непомітним вмонтованим мікрофоном і підтримкою безпровідного зв'язку, орієнтовану на роботу із смартфонами та планшетами. Підключати пристрій можна до будь-якого джерела звуку, що підтримує режим Bluetooth.


Упаковка AP-B770MV

Гарнітура продається в якісній фірмовій коробці, що легко відкривається. Приміром, навушники можна розпакувати прямо в магазині, щоб перевірити якість звучання. Разом з ними поставляється шнур mini USB для заряджання акумулятора, а також Керівництво користувача і гарантійний талон (див. на фото нижче).


Керівництво користувача і гарантійний талон

Амбушури закритого типу з м'якими подушками щільно облягають вушну раковину, забезпечуючи високий рівень шумоізоляції та комфорт під час використання навушників упродовж декількох годин. Розміри наголов’я регулюються у досить широких межах, тому навушники мають гарну сумісність.


Безпровідна гарнітура AP-B770MV

Для з'єднання з джерелами звуку використовується лише Bluetooth, оскільки аналоговий вхід у моделі відсутній. Налаштування відбувається за стандартною схемою, а в режимі сполучення з'являються додаткові функції. Гарнітура має роз'єм mini USB для заряджання акумулятора, вмонтований мікрофон, кнопки регулювання гучності та управління треками: стоп/пауза, наступний і попередній треки. Таким чином, кнопки надають змогу не лише регулювати рівень гучності, а й дистанційно перемикати треки. А вмонтований у ліву чашку мікрофон дає можливість відповідати на вхідні телефонні дзвінки.


Чашки навушників AP-B770MV

Під час вмикання пристрою світлодіод починає блимати синім кольором. Далі модель можна використовувати як навушники для прослуховування аудіо (запускати треки, перемикати їх між собою, регулювати гучність) або як гарнітуру, щоб отримати вхідний дзвінок, активувати функцію голосового набору. Заряду батареї вистачає майже на цілу добу – приблизно на 22 години. Підтримка пристроєм режиму Bluetooth і відсутність проводів дуже спрощує життя тим, хто щодня використовує навушники у міському транспорті.

Рухливі шарніри, розташовані біля амбушурів, надають змогу повертати їх на дев'яносто градусів. Тому SVEN AP-B770MV зручно пакувати в сумку або валізу, багато місця в такому положенні навушники не займуть. Та й важать вони усього лиш 210 г.


AP-B770MV в складеному вигляді

     Особливості:
     • Безпровідна передача сигналу за протоколом Bluetooth 3.0
     • До 22 годин роботи від акумулятора
     • Радіус дії – до 10 метрів
     • Можливість управління перемиканням треків
     • Функція прийняття виклику і голосового набору номера.


...
  всі  
test site