рус
укр
 

Поповнення в асортименті акустики 2.0

Компанія SVEN презентує продовження дизайнерського рішення мультимедійних акустичних систем 2.0 – моделі SVEN 315, SPS-610 та SPS-611S.

Мультимедійні USB колонки SVEN 315 – легке й доступне розв’язання питання озвучування Вашого комп’ютера. Ця модель проста у використанні і зручна в управлінні. Своїм привабливим зовнішнім виглядом – чорна глянсова поверхня та алюмінієві дифузори – колонки ідеально поєднуються із сучасними моніторами і відмінно вписуються в робочий простір.


Мультимедійні USB колонки SVEN 315

SVEN 315 має регулювання гучності, а її живлення здійснюється через USB-порт або адаптер 5V DC. Ці привабливі для ока колонки не лише «розговорять» Ваш ПК, а й істотно заощадять бюджет.


Задня панель активной колонки SVEN 315

SVEN SPS-610 – це мультимедійні колонки з оптимальним співвідношенням ціна/якість у форматі 2.0! Головні достоїнства цієї двосмугової системи: гучний звук з потужним басом завдяки використанню 4-дюймового динаміка, а також простота в експлуатації і зручність в управлінні.


Мультимедійна акустична система SVEN SPS-610

Вихід на навушники та управління рівнем гучності і тембром НЧ/ВЧ у новій моделі розташовано на передній панелі корпусу, що дуже зручно – усі регулятори завжди під рукою.


Передня панель активної колонки SPS-610

На задній стінці розміщуються роз’єми для підключення різних джерел аудіосигналу: ПК, DVD/CD/MP3- плеєрів. У комплекті є все необхідне для підключення: з’єднувальний і сигнальний вхідний кабелі.


Задня панель активної колонки SPS-610

Модель представлено в двох кольорових варіантах. Перший – елегантний чорний, що відмінно гармоніює із сучасною електронною технікою. Другий варіант – горіх – розраховано насамперед на любителів природних матеріалів в інтер’єрі і може зацікавити тих, хто вважає за краще вибирати акустику під меблі.


SVEN SPS-610 чорного кольору

SVEN SPS-610 чудово відтворює музику найрізноманітніших стилів, динамічні комп’ютерні ігри, енергійні сцени блокбастерів – словом, будь-який музичний матеріал. Це справді одне з кращих рішень для сучасних слухачів, які уміють рахувати гроші!

SVEN SPS-611S – це компактна акустика із зручною панеллю управління на бічній стінці активної колонки. Модель поєднує у собі функціональність, прекрасні технічні характеристики і класичний дизайн. Корпуси колонок виготовлено з дерева (MDF), що надає можливість погасити різні звукові спотворення, пов’язані з фізичними законами розповсюдження звукової хвилі у замкнутому просторі. У підсумку, звук стає чистішим і натуральнішим.


Мультимедійна акустична система SVEN SPS-611S

Дизайн SPS-611S належить до класичного рішення (прямокутні форми, дерев’яні корпуси і двосмугові колонки) акустичних систем, що втілило у собі все найнеобхідніше для озвучування фільмів, комп’ютерних ігор і прослуховування музичних треків. Порівняно невеличкі розміри надають колонкам змогу зручно розташовуватися на робочому столі поруч з монітором.


Класичний дизайн SVEN SPS-611S

Порівняно з іншими акустичними системами цієї серії SPS-611S вирізняється можливістю роздільного регулювання ВЧ і НЧ. Це уможливлює коригувати насиченість високих і низьких частот, роблячи звук детальнішим.


Панель управління SPS-611S

На задній панелі активної колонки передбачено додатковий вихід на активний сабвуфер, у разі підключення якого можна створити систему 2.1.


Задня панель активної колонки SPS-611S

Модель SPS-611S – це доступний за ціною функціональний пристрій з привабливим для ока дизайном і зручним набором опцій для управління.


...
  всі  
test site