рус
укр
 

HM 100 GT – побутові навушники преміум-класу


Стереонавушники з мікрофоном SVEN HM 100 GT

ТМ SVEN презентує навушники преміум-класу – SVEN HM 100 GT. Їх вирізняє чудова шумоізоляція, широка функціональність і, найголовніше, відмінний звук, краса і глибина якого перехоплює подих!


Стереонавушники з мікрофоном SVEN HM 100 GT

У комплекті постачання аудіо- та мікрофонний кабелі, тканинний чохол для перенесення, перехідник mini jack до jack, коротке керівництво користувача і гарантійний талон. Аудіокабель має міні-джеки по 3,5 мм на кожному з кінців. На мікрофонному кабелі розміщено мікрофон, а також регулятор гучності, поєднаний з вимикачем мікрофона. Мікрофон змонтовано на оптимальній відстані від початку кабелю, щоб ним було зручно користуватися.


Аудіо- та мікрофонний кабелі SVEN HM 100 GT

Мікрофон HM 100 GT

SVEN HM 100 GT звучать і виглядають абсолютно професійно: стильний зовнішній вигляд, суцільнометалевий перехідник. Наявність аудіо- і мікрофонного кабелів у комплекті робить модель воістину універсальною: кожний користувач може вибрати те, що йому до вподоби саме зараз, – Hi-Fi навушники або професійну гарнітуру. У них можна легко почуватися ді-джеєм і навіть стати ним.

Конструкція кріплення надає змогу скласти навушники в положення для транспортування, в якому вони займають значно менше місця.


Навушники у складеному стані

Навушники у складеному стані

Для носіння навушників передбачено чохол.


Чохол для перенесення HM 100 GT

Модель SVEN HM 100 GT порадує величезну армію аудіоманів і всіх поціновувачів гарного звуку не лише заслуговуючою на пошану якістю, а й своєю адекватною в нинішній економічній ситуації доступною ціною, що припаде до душі покупцям і не стане перешкодою на шляху до здійснення заповітної мрії!


...
  всі  
test site