рус
укр
 

NEO R 1500 і NEO R 2000. Надійний захист побутової електроніки

Презентуємо Вам новинки в продуктовій лінійці SVEN NEO R – стабілізатори напруги NEO R 1500 і NEO R 2000.

SVEN NEO R 1500

Стабілізатори напруги NEO R 1500 і NEO R 2000 також, як і їхні «молодші» брати NEO R 600, NEO R 850 і NEO R 1000 призначені для захисту Вашої електронної техніки від нестабільної напруги мережі. Знижена або підвищена напруга, імпульсні перешкоди негативно впливають на працездатність апаратури і можуть пошкодити її. Рекомендується використовувати стабілізатор напруги для захисту будь-яких типів телевізорів, DVD-програвачів/рекордерів, аудіотехніки, комп'ютерної та іншої побутової електроніки. Принцип дії стабілізатора реалізовано на дискретному (ступінчастому) способі регулювання напруги.

SVEN NEO R 2000

Стабілізатори NEO R 1500 і NEO R 2000 забезпечують підключене устаткування живленням в діапазоні 220 В ± 10 % при зміні напруги в мережі від 150 до 280 В. У разі підвищення мережевої напруги понад 280 В або пониження нижче 150 В система захисту забезпечить безпечне вимикання від мережі. Потенціалу (макс. потужність навантаження – 1000 Вт ) NEO R 1500 і NEO R 2000 достатньо для надійного захисту невеликого офісу з декількома комп'ютерами або цілої плеяди інших пристроїв, наприклад, домашнього кінотеатру, сучасних холодильників та іншої побутової техніки. Вмонтований мережевий фільтр захищає підключене устаткування від імпульсних перешкод.

Чотири розетки для підключення пристроїв-споживачів виведено на верхню панель, що дуже зручно для користувачів. Конструкція їх типова і максимально проста, із заземляючими контактами. Крім того, якщо до складу пристроїв-споживачів входитимуть якісь комп'ютерні споживачі, то їх можна підключити через комп'ютерну розетку IEC 320, яка знаходиться збоку. Загалом, з виходами жодних проблем немає, різноманітні розетки є в достатній кількості.

До мережі стабілізатори підключаються за допомогою вмонтованого кабелю завдовжки приблизно 1,7 метра. Вимикач живлення з’єднано з автоматичним запобіжником. Він вимкне споживачів від мережі, якщо їхня потужність буде занадто велика, або спрацює у парі з варисторним захистом, якщо виникне різка перенапруга.

Стабілізатори продаються в елегантній картонній упаковці, де, окрім самого пристрою, можна виявити також керівництво користувача і гарантійний талон.

Безперечними достоїнствами стабілізаторів NEO R є:
      • стабілізація вхідної напруги;
      • безпечне вимикання, якщо вхідна напруга перевищить 280 В;
      • здатність працювати при дуже низькій напрузі в мережі;
      • безумовна економічність завдяки оптимально-необхідному мінімуму функцій;
      • стильний дизайн, компактна конструкція;
      • можливість підключення додаткових приладів за допомогою мережевих фільтрів SVEN.


...
  всі  
test site