рус
укр
 

AP Blonde і CD Blonde. Для прекрасної статі

Якою має бути техніка для жінок? Правильно, красивою і привабливою. Принаймні, так вважає переважна частина представниць прекрасної статі. Водночас привабливий зовнішній вигляд зовсім не заважає таким пристроям бути корисними і практичними. Тобто бути не просто кумедними гаджетами, а цілком робочими пристроями, що добре справляються зі своєю роботою. І абсолютно природно, що подібні вироби можуть бути прекрасним подарунком – красивим і водночас корисним.

Наші користувачі напевно пам’ятають рожеву клавіатуру «для білявок». Так ось, презентовані сьогодні стереонавушники з мікрофоном (гарнітура) AP BLONDE і стереонавушники CD BLONDE є відмінним продовженням теми рожевих пристроїв «для блондинок», до яких SVEN час від часу додає щось новеньке. Рожеві навушники з білим, пухнастим обідком та оксамитовим наголов’ям плюс інкрустація стразами у вигляді сердечок – просто квінтесенція гламуру.


Гарнітура SVEN AP BLONDE

Стереонавушники SVEN CD BLONDE

Корпус навушників зроблено з глянсового пластика. Дуга, за допомогою якої навушники кріпляться на голові, теж пластмасова, але вона вкрита плюшем і пом’якшена поролоном. Розмір наголов’я сконструйовано таким чином, що його можна підлаштувати під себе, змінюючи положення навушників відносно дуги, адже кріплення плаваючі. Місця з’єднання навушників і наголов’я з обох боків прикрашено сердечками із стразів. Варто відзначити і той важливий факт, що обидві моделі навушників за розмірами зручні як для дорослих, так і дітей. Самі чашки навушників зсередини мають м’які, проте досить щільні поролонові амбушури, вкриті все тим же рожевим плюшем.

На одному навушнику гарнітури AP BLONDE (лівому або правому тут все одно, адже навушники симетричні) закріплена рухлива і гнучка металева стеблинка. На її кінці кріпиться крапелька мікрофона. Подібний мікрофонний утримувач дуже зручний на практиці – можна вибрати найоптимальніше положення. Основа його закріплена рухливо і обертається у межах майже 180 градусів, так що в ті моменти, коли мікрофон не використовується, його можна відкинути назад, щоб не заважав.


Мікрофон і мікрофонний утримувач SVEN AP BLONDE

На другому навушнику нанесено каліграфічний напис «Blonde» як символ того, що товар призначається виключно для блондинок (зовні або за внутрішнім переконанням).


Напис на чашці навушників

Місце стику кабелю з навушниками має захист для подовження терміну служби. Кабель рожевий, довгий (2,5 метри), в 40 сантиметрах від навушників на ньому розміщено зручне коліщатко для регулювання гучності. Кабель подвійний, на його кінці – два штекери на 3,5 мм: один для навушників (у обох моделях) і один для мікрофона (лише в моделі AP BLONDE).


Регулятор гучності

Ці добротні пристрої, незважаючи на свій незвичайний зовнішній вигляд, стануть у нагоді представницям прекрасної статі різного віку для повноцінного прослуховування музики. А модель AP BLONDE приваблива ще й своєю можливістю голосового спілкування через Skype (тим паче, що гарнітура виглядає не лише як засіб спілкування, а й водночас як прикраса). До того ж ціна цих пристроїв у гламурній упаковці цілком демократична і не вдарить по гаманцю жодної леді або її прихильника.


Подарункова упаковка
    Особливості:
     • Лімітована серія в розкішному дизайні
     • Поворотний мікрофонний утримувач (в AP BLONDE)
     • Інкрустація стразами
     • Регулятор гучності
     • Регульоване наголов’я
     • Оздоблення плюшем і хутром.


...
  всі  
test site