рус
укр
 

Стабілізатори напруги SOHO. Два в одному

Нові стабілізатори напруги компанії SVEN SOHO 1000 і SOHO 2000 орієнтовані на домашнього користувача та об’єднують у собі два пристрої: стабілізатор напруги і фільтр-подовжувач. Їх призначено для захисту Вашої електронної техніки від нестабільної напруги в мережі. Рекомендується використовувати стабілізатор напруги для захисту будь-яких типів телевізорів, DVD-програвачів / рекордерів, аудіотехніки, комп’ютерної та іншої побутової електроніки.


Стабілізатор напруги мережі SVEN SOHO 1000

Стабілізатор напруги мережі SVEN SOHO 2000

Стабілізатори SOHO забезпечують підключене до стабілізованих виходів обладнання напругою в діапазоні 220 В ± 10 % при зміні в мережі напруги від 140 до 267 В. У разі підвищення напруги понад 270 В або пониження її нижче 140 В система захисту забезпечить безпечне вимикання підключеного обладнання від мережі. Вмонтований мережевий фільтр захистить підключене обладнання від імпульсних перешкод.

Дві байпасні розетки стабілізатора призначені для постійного безпечного підключення до мережі електропостачання побутової та комп’ютерної техніки та її захисту від імпульсних і високочастотних перешкод, а також мають вмонтований захист від перевантаження і короткого замикання підключених до них пристроїв.

      Особливості:
      • Автоматичний регулятор напруги і фільтр-подовжувач в одному пристрої
      • Широкий діапазон вхідної напруги
      • Мікропроцесорне управління
      • Тороїдальний трансформатор з вмонтованим тепловим захистом
      • Захист від підвищеної/занизької напруги, від перевантажень і короткого замикання, від ім- пульсних і високочастотних перешкод
      • Світлодіодна індикація режимів роботи
      • Корпус з негорючого ударотривкого пластика.


...
  всі  
test site