рус
укр
 

SVEN SEB-200. Яскрава деталь Вашого образу

Рок, реггі, рок-н-рол, джаз... Двадцяте століття видалося щедрим на музичні жанри, щоб кожний зміг знайти для себе щось за смаком. Смакові переваги виявилися настільки яскравими, що меломани і затяті цінителі того чи іншого напряму почали експериментувати з одягом, щоб відповідати певному музичному образу. Таким чином, із часом музика стала багатоликою у прямому розумінні цього слова.

SVEN SEB-200

Компанія SVEN презентувала на території України навушники-вкладиші SEB-200, які стануть відмінним доповненням до Вашого музичного образу і підкреслять Ваші меломанські смаки. Яскравий дизайн, виконаний за останньою модою, безумовно, зверне на себе увагу. Адже кабель і амбушури мають червоно-чорне розфарбовування. Плоска форма двокольорового кабелю перешкоджає його заплутуванню.

SVEN SEB-200

Ще один плюс – це ударотривка упаковка, що нагадує мініатюрну валізку, в якій зручно зберігати і транспортувати модель, не турбуючись про пошкодження навушників.

SVEN SEB-200

Конструкція амбушурів гарантує слухачеві високу шумоізоляцію від зовнішніх джерел звуку. У комплекті передбачено дві пари амбушурів різного діаметру для підвищення комфортності використання навушників.

      Особливості:
      • Навушники канального типу
      • Плоский кабель, що перешкоджає заплутуванню
      • Двокольоровий провід
      • Поліпшена система передачі звуку
      • Два комплекти змінних амбушурів.


...
  всі  
test site