рус
укр
 

Cерпневі новинки акустики

SVEN SPS-707. Увібравши в себе усе найкраще

Компанія SVEN презентувала акустичну систему 2.0 SVEN SPS-707. Модель увібрала в себе практично всі найактуальніші рішення, що перетворюють акустичну систему на останній писк моди. 50 Вт потужності, шовковий ВЧ-твітер, три комутовані входи – всі ці компоненти та характеристики порадують тих, хто розбирається в техніці на професійному рівні.


Акустична система 2.0 SVEN SPS-707

Модники і любителі наворочених фішок також оцінять SVEN SPS-707 належним чином. Зручна панель управління, що розташована на верхній панелі активної колонки, містить в собі основні опції для налаштування системи під те або інше джерело звуку, а також – звуковий контент. Вага і габарити колонок свідчать про те, що вони належать до класу стаціонарної акустики, тому в системі дуже до речним є наявність дистанційного пульта управління. На ньому продубльовані всі функції, які знаходяться на панелі. Влаштувавшись зручніше на дивані після робочого дня, користувач з легкістю може вибрати свій «спосіб» релаксу, лише перемикаючи між джерелами звуку (ПК, ноутбук або ТБ).

Чорно-сріблисте розфарбовування колонок, заокруглені кути, поєднання глянсової передньої панелі та дерев’яного корпусу чорного кольору – всі ці елементи створюють неповторний образ SVEN SPS-707, який за рахунок своєї універсальності впишеться у будь-який інтер’єр.

      Особливості:
      • Три комутовані входи
      • Роздільне управління тембром НЧ і ВЧ
      • Блок управління на верхній панелі
      • Пульт дистанційного управління
      • Глянсові чорні передні панелі.

 

SVEN SPS-604. Класика завжди в моді

Коли апгрейд ПК або ноутбука підходить до питання вибору комп'ютерної акустики, ключовими критеріями для ухвалення рішення стають чотири пункти: якість звуку, дизайн, функціональність і ціна. На ринку комп'ютерної периферії великий вибір комбінацій з таким набором, проте, варіантів з вивіреним балансом не так вже й багато.


Акустична система 2.0 SVEN SPS-604

 

Компанія SVEN презентувала нову мультимедійну акустичну систему 2.0 – SVEN SPS-604. Як відомо, «найвдячнішим» матеріалом для конструкції колонок є дерево (MDF). Воно має кращу поглинальну здатність звукових коливань. У підсумку звук таких колонок яскравіший і насиченіший.

Розташовану на лицьовій частині активної колонки панель управління системи обладнано вимикачем та індикатором живлення, регулятором рівня гучності, а також роз'ємами для підключення навушників і мікрофона. Така передбачливість значно полегшує користувачеві експлуатацію моделі. Якщо встановити колонки на робочий стіл поруч з монітором, усі необхідні елементи управління виявляться під рукою. Живлення SVEN SPS-604 здійснюється від ПК за допомогою USB-порту.

Класичні форми, поєднання дерев'яного корпусу та глянцю, чорний насичений колір акустичної системи стануть прикрасою будь-якого інтер'єру (як вдома, так і в офісі).

      Особливості:
      • Акустична система сумісна з PC, DVD/Media-програвачами, мобільними пристроями та іншими джерелами звуку
      • Живлення від USB-порту
      • Індикатор живлення
      • Регулятор рівня гучності
      • Роз'єми для підключення навушників і мікрофона
      • Магнітне екранування
      • Матеріал корпусу колонок – дерево MDF.

 

SVEN 247. Глянець і хром

Якщо уважніше придивитися до еволюції електродинамічних гучномовців, можна побачити, що присутність цих пристроїв у житті людини завжди була значною. У першій половині ХХ століття радіоприймачі стали основним джерелом інформації, якому слухачі вірили беззастережно. Звичайно ж, із часом змінювалися компоненти, матеріали виготовлення, функціональність пристроїв, як і вибір самих користувачів.

               
         
       Акустична система 2.0 SVEN 247

 

Компанія SVEN презентувала віддзеркалення новітніх тенденцій у дизайні комп'ютерної акустики класу 2.0 – акустичну систему SVEN 247. Зовнішній вигляд колонок поєднує в собі глянець і хром, відсутність гострих кутів і плавні округлі лінії. Технічна начинка у моделі така ж сучасна. При своїх компактних розмірах пристрій видає детальне насичене звучання. Такий результат досягається за рахунок передових технологій виготовлення та інженерних рішень (наприклад, вмонтованого мостового підсилювача).

Для комфорту користувача на передню панель активної колонки винесено кнопку «Роwer», відповідальну за живлення моделі, а також регулятор гучності. Там же передбачено роз'єми для підключення навушників і мікрофона. Модель підключається до ПК через USB-порт. Це рішення дуже зручне, враховуючи той факт, що поруч з робочим столом завжди не вистачає розеток і доводиться «розриватися» між настільною лампою, принтером та акустикою.

      Особливості:
      • Акустична система сумісна з PC, DVD/Media-програвачами, мобільними телефонами та іншими джерелами звуку
      • U.S.S. (Ultra Sound System) – вмонтований мостовий підсилювач
      • Живлення від USB-порту
      • Регулювання рівня гучності
      • Роз’єми для підключення навушників і мікрофона.




Відеоогляд SVEN 247

Матеріал надано лабораторією TECHLABS.


...
  всі  
test site