рус
укр
 

Нові клавіатури ТМ SVEN. Для кожного, для душі!

Двадцять перше століття – це час розвинених інтернет-технологій і мобільного зв'язку. Як не дивно, та ми вже не можемо уявити себе без комп'ютера. Використовуючи його, ми працюємо, організовуємо своє дозвілля, вчимося і спілкуємося з цілим світом! Потужність процесора і швидкість обробки інформації сьогодні досягає величезних значень. Тому для ефективної роботи з таким складним механізмом потрібний гідний орган управління. І він є! При одному погляді на оновлену лінійку клавіатур SVEN в голові звучить заклик: «Відчуй себе диригентом технічного "оркестру", управляй комп'ютером з легкістю та впевненістю у кожному русі».

Компанія SVEN презентувала оновлену лінійку клавіатур. Це нові моделі серії Standard (Standard 307M, Standard 309M) і серії Сomfort (Comfort 3050).

Клавіатури Standard – це невибагливі «робочі конячки», надійні й легкі у використанні. Для юних дослідників або тих, хто тільки почав знайомство з ПК, підійдуть саме ці рішення.

З-поміж особливостей цих пристроїв можна виокремити:

  • наявність клавіш для додатків Windows, Інтернету і Мультимедіа, що прискорюють і спрощують роботу з операційною системою. Вони дають можливість перемикати музичні треки, завантажувати сторінки браузера без звертання до відповідної іконки на робочому столі РК-дисплею;
  • кольорове оформлення – чорне, біле, сріблясте;
  • тихий хід клавіш;
  • інтерфейс USB.


Клавіатура SVEN Standard 307M

Клавіатура SVEN Standard 309M silver

Клавіатура SVEN Standard 309M black

Модель Comfort 3050 розрахована на тих, хто багато часу проводить за комп'ютером. Конструкція клавіатури розроблена спеціально таким чином, щоб максимально зменшити навантаження на руки.

Її особливості:

  • тихий і чіткий хід клавіш;
  • 12 кнопок швидкого доступу до додатків Windows, Інтернету і Мультимедіа;
  • інтерфейс USB;
  • кольори – модний білий і класичний чорний.

Клавіатура SVEN Comfort 3050 black

Клавіатура SVEN Comfort 3050 white

І це лише початок, у вересні анонсується надходження «важкоатлетів» – продовження лінійки Сomfort, нових клавіатур із серій Сhallenge, Elegance. Тут буде і брутальний зовнішній вигляд, і презентабельність бізнес-класу, і, звичайно ж, функціональність!


...
  всі  
test site