рус
укр
 

Поповнення в лінійці веб-камер ТМ SVEN

Найяскравіша новинка продукції ТМ Sven цього літа – нова веб-камера IC-980 HD.

Сучасна HD веб-камера з мікрофоном IC-980 HD забезпечить вам комфортне та якісне спілкування. Камера має гнучке кріплення для встановлення камери на столі, ноутбуку, LCD моніторах. Використовуючи кнопку захоплення, можна легко зробити й зберегти миттєве фото. Інші особливості: високоякісна 5-лінзова оптика, фокусна настроювана відстань, зручність у користуванні, кульковий шарнір для повороту камери під будь-яким кутом на 360° та ін.


HD веб-камера з мікрофоном IC-980 HD

Асортимент продукції ТМ Sven поповнився також новими бюджетними веб-камерами з мікрофоном IC-350, IC-410 та IC-650.

Недорогі веб-камери з мікрофоном IC-350, IC-410 і IC-650 забезпечать комфортне спілкування. Камери оснащено зручними кліпсами для їх встановлення на столі, ноутбуку або моніторі. Використовуючи кнопку захоплення, можна легко зробити й зберегти миттєве фото. Інші особливості: сучасний дизайн, зручність у користуванні, фокусна настроювана відстань, захоплення фото одним натисненням кнопки, кульковий шарнір, що дає можливість легко повертати камеру під будь-яким кутом та ін.

Веб-камери IC-350, IC-410 і IC-650 – це найпростіший і найдешевший спосіб бути ближче один від одного, не відходячи від комп'ютера.


IC-350 Web

IC-410

IC-650


...
  всі  
test site