рус
укр
 

Акустична система 2.1 MS-1085 GOLD. Відчуй енергію сонця!

Компанія SVEN презентувала мультимедійну акустичну систему 2.1 MS-1085 у новому оформленні.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-1085 GOLD

Мабуть, кожен, хто хоч раз спостерігав схід сонця, відчував у собі прилив сил і натхнення. Ця дивна мить, коли перші промені світла розрізають сутінок ночі, будить у серці трепет і наповнює нас надіями. Щедре сонце дарує величезний заряд енергії на цілий день.

Саме з таким настроєм була створена акустика MS-1085 GOLD! Немов ранній ранок, зовнішній вигляд системи дарує умиротворення і спокій. Золотисті декоративні елементи, виготовлені у вигляді кіл, на тлі чорної глянсової поверхні лицьових панелей сателітів і сабвуфера викликають асоціації зі світанком. Система напрочуд трепетно ставиться до усіх жанрів музики. Класика з відтінком лірики, рок-н-рол, витіюватий джаз – кожна музична композиція доноситься до слухача з граничною чіткістю та ясністю звуку. Двосмугові сателіти детально відтворюють високі частоти.

Захочеться глибше відчути партії бас-гітари та ударних – відрегулюйте баси за допомогою ручки на задній панелі сабвуфера. Завдяки технології акустичного оформлення bandpass акустична система ритмічно і напористо відіграє будь-яку мелодію. Усередині неї б'ється «серце» в 46 Вт. Для створення затишної розслабленої атмосфери достатньо трохи приглушити гучність системи, використовуючи провідний пульт дистанційного управління. У ньому також передбачено роз'єм для підключення навушників або гарнітури. Одне клацання – і комплект готовий до роботи в індивідуальному режимі.

Спілкуйтеся, досліджуйте, насолоджуйтеся, плануйте і домагайтеся! Акустична система MS-1085 GOLD допоможе Вам у цьому! Під звуки улюблених композицій так приємно проводити час удома або на роботі! Роз'єм RCA на задній панелі сабвуфера дає змогу підключити різні джерела сигналу (ПК, ноутбук, DVD-програвач, смартфон тощо) і реалізувати масу розважальних можливостей: від перегляду фільмів і прослуховування музики до озвучування комп'ютерних ігор!

Особливості:

  • Можливість підключення до різних джерел звуку
  • Провідний пульт дистанційного управління
  • Роздільне регулювання загальної гучності та гучності сабвуфера
  • Детальне відтворення високих частот
  • Глибокий і низький бас завдяки конструкції сабвуфера bandpass
  • Роз'єми для підключення навушників і мікрофона на провідному пульті управління
  • Унікальний дизайн у вигляді золотистого декоративного обрамлення


...
  всі  
test site