рус
укр
 

Спілкуйтеся, грайте, слухайте музику і користуйтеся Інтернетом на ПК з новими гарнітурами TM SVEN

Торговельна марка SVEN презентує на українському ринку нові моделі гарнітур AP-520, AP-540, AP-600, AP-620, AP-660 та AP-880.

За рахунок застосування новітніх розробок навушники вирізняються чудовою звукоізоляцією і бездоганною якістю звуку. Моделі мають вмонтований мікрофон, ідеально підходять не лише для прослуховування музики і перегляду фільмів, а також комп'ютерних ігор і голосового чату (voice chat) через Інтернет. Завдяки новому дизайну, розробленому компанією SVEN, навушники ергономічні й зручні у використанні. Маючи чудові технічні характеристики і привабливий дизайн, усі моделі SVEN вирізняються помірною ціною.

В AP-520 і AP-540 використано кабелі підвищеної міцності з екологічно чистих матеріалів, а кріплення кабелю забезпечене додатковим захистом для підвищення зносостійкості. Регульоване наголов’я цих моделей дає можливість кожному користувачеві знайти і зафіксувати оптимальну посадку навушників.

В SVEN AP-540 блок управління гучністю розташовано на корпусі лівої чаші навушників, що набагато зручніше, ніж регулювання на кабелі. Поєднаний з чашею навушників мікрофон робить їх більш функціональними, а кольорова комбінаторика червоного на чорному підкреслює індивідуальність моделі, завершуючи цілісність образу модним яскравим штрихом.


SVEN AP-520

SVEN AP-540

Однією з відмітних особливостей моделей AP-600, AP-620 і AP-660 є система пасивного шумоприглушування SVEN PNC, за допомогою якої відсікаються зовнішні сторонні звуки. Цей ефект досягається за рахунок унікальної конструкції амбушурів і корпусу. Моделі забезпечено кабелями підвищеної міцності і регульованим наголов’ям, що дає змогу кожному користувачеві знайти й зафіксувати оптимальну посадку навушників. А їхні поворотні мікрофони забезпечують зручність при використанні в режимі гарнітури і прослуховування музики.

Прямоугольная форма амбушюр AP-600 – это не только дизайн, но и продуманная эргономика особого комфорта. А хромированные вставки придают модели дополнительное изящество.


SVEN AP-600

В SVEN AP-620 чаші амбушурів пофарбовано в рубіновий колір, що надає їм вишуканості. Елегантне наголов’я налаштовує на легкість мультимедіа-спілкування, а посилені динаміки видають багатий, насичений басами, збалансований звук.


SVEN AP-620

SVEN AP-660 вирізняється своєю компактністю за рахунок шарнірного кріплення чаші навушників до наголов’я, а функція вимикання мікрофона робить модель ще універсальнішою.


SVEN AP-660

Стереонавушники з вібросабвуфером SVEN AP-880 призначено для роботи із звуковими картами ПК та іншими сумісними з ними системами. Їх також можна використовувати в інтернет-телефонії, під час проведення відеоконференцій, в мультимедійних застосуваннях, в інтерактивних іграх, для розпізнавання мови і навчання іноземним мовам. Модель AP-880 має регулювання рівня вібросабвуфера і гучності звуку, забезпечена кабелем підвищеної міцності і регульованим наголов’ям.


Стереонавушники з вібросабвуфером AP-880

Вібросабвуфер SVEN AP-880


...
  всі  
test site