рус
укр
 

Конкурс «Побачив SVEN – Упіймай фокус! Натисни кнопку!» успішно завершився! SVEN роздає трофеї!

Минулого тижня завершилося фотополювання за SVEN'ом!! Протягом місяця (з 23 травня по 22 червня 2012 року) в офіційній групі бренду Vkontakte учасники конкурсу «Побачив SVEN – Упіймай фокус! Натисни кнопку!» змагалися в талановитості, зіркості та креативності. Нагадаємо, що за його умовами необхідно було сфотографувати ТМ SVEN і викласти знімок в альбом групи, де користувачі соціальної мережі могли оцінити роботу автора. Багато хто звертався до своїх друзів за підтримкою, хтось брав участь за компанію, інші займали позицію спостерігача і заходили в групу лише для голосування.

Найшвидші відгуки після старту ми отримали з міст центрального регіону Росії: Москва, Санкт-Петербург, Пенза, трохи пізніше за ними послідувала Україна (Одеса, Київ, Миколаїв тощо). Через тиждень підключилися Владивосток, Йошкар-Ола, Єкатеринбург, Іркутськ і багато інших міст і селищ Росії! Ближче до «екватору» конкурсу майже одночасно надійшли звісточки з Казахстану і Білорусі. Ці користувачі активно голосували за інших і коментували фотографії. Географія конкурсу, як і активність тих, що змагалися, вразила!

Завдяки фотополюванню ми відчули єдиний простір, утворений тими, хто цікавиться ТМ SVEN. Ми вдячні Інтернету за можливість взаємодіяти з усіма цими людьми і містами! На деяких роботах була зображена акустика, популярна в 2004-2006 роках. Такі ось «мастодонти», як жартують самі учасники.

«Кожна робота вийшла по-своєму цікавою! Ми побачили SVEN в домашній обстановці, на вулицях різних міст. Одному авторові прийшла ідея використовувати нашу продукцію як аксесуар до весільної сукні. У ході конкурсу з'ясувалося також, що кішки слухають музику лише в навушниках SVEN», – жартує Сорокіна Лідія, менеджер по рекламі і pr московського офісу компанії SVEN.

Переможці визначалися за допомогою відкритого голосування користувачів мережі Vkontakte.ru. Ними стали ті, чиї фото набрали найбільше голосів «мені подобається».

Організатори конкурсу вже підрахували результати. Приз за третє місце дістався авторові з Йошкар-Оли, друге і перше місця зайняли роботи із Санкт-Петербурга.

На жаль, як це іноді буває, ми зіткнулися з нечесною грою. Передбачаючи такий поворот подій заздалегідь, ми відстежували результати голосування щодня. Тому будь-яке збільшення голосів за рахунок автоматичних програм або за допомогою «фахівців» з накрутки не пройшло повз нашу увагу. Рішення про переможців приймалося на основі кількості «живих» користувачів, що проголосували.

Нагадаємо, що в конкурсі розігрувалися акустична система 2.0 SVEN Stream Light, акустична система 2.1 SVEN MS-308 і навушники SVEN HM-100 GT. Призи вже «летять» до своїх новоспечених власників!

Ще раз дякуємо усім, хто так або інакше брав участь в конкурсі! Інші роботи представлено в офіційній групі компанії SVEN ВКонтакте!


...
  всі  
test site