рус
укр
 

SVEN Scout. Відмінний подарунок для початківця-геймера!

Модель SVEN Scout належить до класу геймпадів початкового рівня. Вона підключається до ПК через USB-роз'єм і сумісна з такими операційними системами як Windows 95/98/2000/XP/Vista/7. Маніпулятор має класичну форму з двома рукоятками. Зручне для користувача охоплення рукою геймпада гарантує комфортність протягом усієї гри.


Геймпад SVEN Scout

Управління в SVEN Scout реалізується за допомогою D-pad і дванадцяти додаткових клавіш. Восьмирипозиційний джойстик відповідає за рухи у восьми напрямах: назад-вперед, вліво-управо, а також по діагоналі. Користувач може запрограмувати геймпад відповідно до своїх уподобань, настроївши на маніпуляторі другорядні опції, такі як вибір зброї, перегляд карти, перемикання передач, режимів ходьба-біг, включення фар, використання клаксона. Додаткові кнопки забезпечують гравцеві швидкий доступ до тієї чи іншої опції під час гри. Чотири клавіші розташовані на передній панелі маніпулятора і приводяться в дію вказівним і середнім пальцями. Вісім – розташовуються на лицьовій стороні й активізуються великими пальцями. Кількість клавіш та їх розташування допомагають розв'язати проблему багатоцільового управління в грі.


Кнопки управління SVEN Scout

У моделі передбачено функцію «Turbo». Вона незамінна в тих іграх, де потрібні безперервні повторювані дії, наприклад, в аркадних іграх або 3D-шутерах.

SVEN Scout має дуже привабливу ціну. Він простий і зручний у використанні, тому стане відмінним подарунком початківцю-геймеру.


Упаковка SVEN Scout


...
  всі  
test site