рус
укр
 

«Sven Addi» або «1 новинка за 1 хвилину»

Дорогі друзі! На нашому сайті відкрито новий розділ, присвячений новому рекламному носієві інформації — Sven Addi.

У сучасної людини завжди дефіцит часу і нескінченний потік інформації, яку необхідно обробити і застосувати. Особливо це стосується людей, захоплених технікою, або тих, хто просто підбирає собі або в подарунок нову акустичну систему, клавіатуру, мишу. Як вибрати із сотень пропозицій різних компаній рішення, що якнайкраще підійде саме для вашої квартири, будинку або сподобається другу (подрузі)? Адже часу для відвідування усіх сайтів виробників і магазинів просто не знайти. Ми вже не говоримо про те, що порівняльний аналіз усіх пропозицій за усіма параметрами також забирає багато часу.

Тому, одночасно з доступними на нашому сайті презентаціями техніки Sven, ми прийняли рішення створити новий носій рекламної інформації, що містив би всі основні характеристики продукту, фото, назву. Поширювався б у форматі, для перегляду якого підійде будь-який сучасний мобільний пристрій. Тобто носій інформації, контакт з яким займав би мінімальний час і мав максимальну інформативність.

Представляємо вашій увазі Sven Addi (скорочено від Advertisement Direct) або просто Еді. Тепер для того, щоб отримати найсвіжішу інформацію про новинки Sven, просто відвідайте розділ нашого сайту Медіа-центр/Рекламні матеріали/Addi. Розділ регулярно оновлюється, тому зберігайте Едді, відправляйте друзям. Присилайте відгуки і пропозиції у відділ маркетингу Sven за електронними адресами marketing@sven.ua та NikitaR@sven.ua.

Інші Sven Addi дивіться в розділі нашого сайту Медіа-центр/Рекламні матеріали/Addi.


...
  всі  
test site