рус
укр
 

Новинки мультимедійної акустики ТМ Sven

Лінійка мультимедійної акустики ТМ Sven в Україні поповнилася новими моделями: SPS-607, SPS-702, MS-308, MS-1060R і HT-435R.

SVEN SPS-607 – це легке розв'язання питання прослуховування музики, перегляду фільмів і звукового супроводу комп'ютерних ігор без значних витрат для бюджету.
Головні достоїнства цієї системи: поєднання простоти у використанні, зручності в управлінні і невисокої вартості.
Регулятори рівня гучності і тембру ВЧ розташовано на передній панелі корпусу, також як і вимикач живлення. Це дуже зручно, тому що всі налаштування знаходяться під рукою. На задній стінці розташовано роз'єми для підключення різних джерел аудіосигналу: ПК, DVD-, CD- або MP3-плеєра.
Будучи першою і найнижчою за ціною в лінійці дерев'яної акустики SVEN SPS-607 – це дійсно найбільш зручне вирішення для сучасних слухачів, які вміють рахувати гроші!


Акустична система SVEN SPS-607

SVEN SPS-702 – приваблива з естетичної точки зору – класична зовнішність розполягає до себе і створює легкий трепет в очікуванні її голосу. Сучасні технології повністю виправдовують це враження, оточуючи користувача гучним потужним звуком, і, що найприємніше – за дуже невисоку ціну!
Регулятори рівня гучності і тембру НЧ/ВЧ розташовано на передній панелі корпусу, також як і вихід на навушники – таким чином, всі налаштування знаходяться під рукою, забезпечуючи повний комфорт у використанні. На задній стінці розташовано роз'єми для підключення різних джерел аудіосигналу: ПК, DVD-, CD- або MP3-плеєра.
SVEN SPS-702 безперечно сподобається всім, хто віддає перевагу заощадженню зі смаком!


Акустична система SVEN SPS-702

Мультимедійна акустична система SVEN MS-308, розроблена компанією SVEN, – це представник лінійки активної акустики 2.1.
Модель складається з двох елегантних сателітів і сабвуфера. При порівняно невеликих розмірах колонок сумарна потужність комплекту складає 35 Вт. MS-308 – універсальне вирішення багатьох завдань: від відтворення музики будь-яких напрямків до озвучування фільмів і комп'ютерних ігор.
Модель виглядає виграшно в будь-якій обстановці: як вдома, так і в офісі. Дерев'яний сабвуфер і сателіти з ABS-пластика чорного кольору, який, за визнанням дизайнерів, завжди в моді. Завдяки своєму дизайну акустику легко розмістити в інтер'єрі, використовуючи для цього мінімум простору. Після покупки сабвуфер можна поставити на підлогу, а сателіти залишити на столі, і тим самим уникнути захаращення свого «робочого» місця.
Комплект має 2 способи управління. Перший спосіб – за допомогою провідного пульта дистанційного управління, що контролює гучність всієї акустичної системи. У пульт також вмонтовані роз'єми для підключення навушників і мікрофону. Другий спосіб – за допомогою ручок управління на бічній стороні сабвуфера. Верхня ручка на панелі дублює функцію пульта. Нижня – призначена для управління гучністю сабвуфера окремо від сателітів.
Ця модель може викликати особливий інтерес у тих, хто, купуючи акустику, цінує її функціональність.
Акустична система має імпульсний блок живлення, що працює в широкому діапазоні вхідних напруг. Тому модель не «боїться» перепадів напруги в мережі.
MS-308 – це насичений, реалістичний звук.


Акустична система SVEN MS-308

Наш світ сповнений звуків, і людина прагне до того, щоб управляти ними. SVEN MS-1060R легко підлаштовується під бажання свого власника: за допомогою пульта дистанційного управління можна миттєво зануритися в улюблену мелодію, що звучить так само реалістично і яскраво, як у живому виконанні на сцені. Повністю дерев'яний корпус, висока потужність і великий професійний динамік сабвуфера гарантують найвищу якість відтворення. Звук MS-1060R легко поширюється приміщенням, заповнюючи його і обволікаючи слухача своєю магією. Технологічний дизайн з металізованими вставками припаде до душі сучасним любителям хай-тека. Строгість і акуратність форм додадуть стилю будь-якій обстановці, а компактна конструкція сателітів дасть повну свободу вибору їх розташування, бо система займає мінімум місця.
Крім того, акустична система має регулятори тембру як високих, так і низьких частот, даючи можливість налаштовувати звучання за смаком власника. Наявність двох комутованих входів дає змогу одночасно підключати два джерела сигналу (наприклад, комп'ютер і DVD-програвач/mp3-плеєр) і перемикати їх за допомогою пульта дистанційного управління. Розумна модель MS-1060R не дасть заплутатися – світлодіодна індикація вибраного входу завжди нагадає про поточний режим!


Акустична система SVEN MS-1060R

Сумарна потужність і габаритні розміри моделі SVEN HT-435R оптимально підходять для озвучування невеликих кімнат. Завдяки використанню MDF в якості матеріалу корпусів колонок, звучання акустичної системи вільне від сторонніх призвуків, а її зовнішній вигляд чудово поєднується з домашнім інтер'єром.

Комплект роз'ємів вмонтованого підсилювача дає змогу підключати до HT-435R джерела двоканального стерео і багатоканального 5.1 сигналу. Вмонтований DSP процесор забезпечує відтворення стерео сигналу усіма колонками акустичної системи. Для зручності налаштування функції кнопок, розташованих на передній панелі сабвуфера, дублюються що поставляються в комплекті бездротовим пультом дистанційного управління.

Модель порадує своїх майбутніх власників легкістю у використанні, функціональністю і незмінною якістю, характерними для всієї продукції ТМ SVEN. А її демократична ціна не стане важким випробуванням для сімейного бюджету.


Комплект акустики для домашнього кінотеатру SVEN HT-435R


...
  всі  
test site