рус
укр
 

Sven увімкнувся в Розетку!

28 вересня 2011 року представники торговельної марки Sven відвідали центральний офіс свого партнера, найуспішнішого інтернет-магазину України www.rozetka.ua. На сьогодні філії інтернет-магазину є абсолютно в усіх областях України. Продукція Sven представлена на сторінках електронного гіпермаркету досить давно. Широкий асортимент акустичних систем, клавіатури, миші, силові пристрої, навушники, гарнітури, веб-камери – ось далеко не повний перелік товарів Sven, які Ви можете придбати у нашого партнера. Під брендом Sven у магазині щодня представлено понад 140 найрізноманітніших товарів (див. асортимент).

Керівництво проекту так характеризує головну відмінність і причину популярності свого магазину: «Наше завдання полягає не лише в тому, щоб просто продати потрібний товар, а й у тому, щоб інформувати та навчати покупця». Для підвищення рівня знань консультантів з продукції Sven і поліпшення якості обслуговування, відділом маркетингу компанії Sven було проведено 3 навчальні семінари. Пройшли навчання з усього асортименту продукції ТМ Sven і отримали статус «Учасник програми Sven Академія» в цілому понад 50 співробітників відділу продажів Rozetka.ua.

Під час презентації фахівці провели живу демонстрацію нової розробки, акустичної системи топ-сегменту Sven LUX. Ця модель легко справляється з музичним матеріалом будь-якого жанру і напряму, в чому переконалися усі присутні. У 35-метровому залі для проведення презентацій, використовуючи усього лише половину потужності системи, було створено музичну атмосферу, близьку до концертної. Слухали рок і електронну музику, а також вокал у супроводі фортепіано. Після тестування учасники підходили поділитися своїми позитивними враженнями.

Ми дякуємо співробітникам Розетки за активну участь в проведенні навчальної програми і бажаємо удачі в продажах.


...
  всі  
test site