рус
укр
 

Фірмовий магазин Sven біля міста мрії

Дорогі друзі, ми раді поділитися з вами хорошою новиною! Відбулося відкриття фірмового магазину-салону ТМ Sven біля одного з найбпопулярніших мегамоллів міста – Дрім Таун – за адресою пр-т Оболонський, 14, тел.: (044) 229-24-29.

Затишний салон комп'ютерної акустики та периферії Sven розташувався з боку метро «Оболонь», через дорогу від магазину Novus. Місце відкриття роздрібного магазину обрано невипадково, адже це один з найнаселеніших районів міста, поруч з великою транспортною розв'язкою.

Транспортні шляхи ведуть у бік метро «Героїв Дніпра», «Петрівка» і до Московського мосту. Всього у декількох сотнях метрів – станції метро «Оболонь» та «Мінська».

Кваліфіковані продавці-консультанти, що навчалися в центральному офісі за програмою «Sven Академія», проведуть презентацію для покупців і проконсультують їх на професійному рівні по всіх продуктах ТМ Sven. На полицях магазину представлено найпопулярніші моделі техніки, є можливість підключити їх і порівняти декілька варіантів. Особливої уваги заслуговує можливість прослуховування навушників і гарнітур, а також акустичних систем серії Gold.

Для молодих музикантів діє спеціальна пропозиція – можна прийти до салону з власним музичним інструментом і провести тест-драйв моделей Grand і Studio.

На складі магазину в наявності повний асортимент продукції ТМ Sven. Можна також зробити попереднє замовлення товарів. Менеджер магазину організує доставку товару в зручний для вас час, а також запропонує індивідуальну дисконтну програму. Цінова політика магазину гарантує можливість придбання товару за кращими цінами.


...
  всі  
test site