рус
укр
 

Партнерська конференція «Sven-Харькоff 2008»

3 липня 2008 року

27 червня 2008 року в харківському клубі «MaXimum» відбулася конференція «Sven-Харькоff 2008»! Конференція була присвячена офіційному відкриттю Представництва SVEN в Східному регіоні України в Харкові. Подія привернула увага не тільки менеджерів з продажу електронного та аудіоустаткування, а й спеціалізованого інтернет-журналу overclockers.com.ua, який буквально через пару днів опублікував на своєму сайті повідомлення про цей захід.

Директор компанії Sven Калмичков Андрій Миколайович (на знімку ліворуч) розповів про плани ТМ Sven на найближчий рік. А також озвучив головні принципи та особливості роботи представництва. Керівник представництва Юрій Хворост (знімок праворуч) привітав всіх учасників і розповів про головні цілі і регламент семінару.


збільшити
(jpg, 97 КБ)


збільшити
(jpg, 71 КБ)

Перша частина семінару була присвячена новим акустичним системам. Директор з маркетингу компанії Микита Романов презентував нові розробки компанії: портативну акустичну систему Sven Screamer (див. на фото нижче), акустичні системи формату 2.0 серії MS (MS-260, MS-270, MS-290), акустичну систему 2.1 MS-340. Дані моделі крім багатого технічного оснащення привертають увагу незвичайним дизайном. Уперше на суд присутніх було представлено комплект для домашнього кінотеатру 5.1 BTR5-10. Цей комплект акустики призначений для любителів класичного дизайну і розрахований на озвучування великих приміщень (приблизно 30 м²). Потужний 50-ватний сабвуфер сподобається не тільки меломанам, а й кіноманам та іншим любителям гострих відчуттів. Презентація новинок супроводжувалася прослуховуванням і демонстрацією техніки.


збільшити
(jpg, 77 КБ)


збільшити
(jpg, 128 КБ)


MS-270


Sven BTR5-10

ТМ Sven активно розвиває концепцію «кастомізації» (від англ. сustomize – переробляти, підганяти) техніки. Основа цієї концепції – бути яскравим, особливим, виражати свою унікальність всіма доступними способами! Вперше цю ідею розробники компанії SVEN застосували в Sven Screamer – портативній акустичній системі нового покоління, розробленій спеціально для любителів музичного відпочинку на природі. Акустика сумісна зі всіма видами цифрових пристроїв: комп'ютером, ноутбуком, КПК, mp3 і mp4 плеєрами, мобільним телефоном, портативною ігровою приставкою. До того ж стереосистема добре укомплектована: є адаптер живлення від мережі, кабель живлення USB, 4 батарейки, перехідник з 3,5 мм на 2,5 мм, а також універсальна сумочка, щоб носити колонки як в складеному, так і в робочому стані.

Далі естафету прийняв Олександр Куленцов, продукт-менеджер ТМ Sven, який розповів про основні новинки продукції Sven, які з'являться на ринку найближчим часом. Особливий інтерес у публіки викликали клавіатури з прогумованими клавішами, клавіатури із захисною панеллю, а також ігрова миша Sven RX-900 Laser Gaming. Публіка з великим інтересом сприймала інформацію. Під час презентації можна було прослухати наживо чимало моделей навушників. Особливою популярністю користувалися стереонавушники Pro Hi-Fi класу GD-9800.


збільшити
(jpg, 66 КБ)


збільшити
(jpg, 125 КБ)


збільшити
(jpg, 103 КБ)

Після завершення офіційної частини та обіду всіх чекала велика неофіційна частина конференції. Всі охочі могли взяти участь у дружній битві за призи. За допомогою Nintendo Wii кожен міг перевірити свої здібності в полюванні на качок, перегонах на коровах і боротьбі на рингу. Кожний конкурс заохочувався цінними призами від ТМ Sven. Крім віртуальних конкурсів було проведено й цілком реальні. Чим займаються ці браві хлопці в будівельних касках (див. на знімку) – пропонуємо Вам здогадатися самостійно...


збільшити
(jpg, 138 КБ)


збільшити
(jpg, 57 КБ)


збільшити
(jpg, 117 КБ)


збільшити
(jpg, 102 КБ)

Конференція завершилася фуршетом і боулінг-змаганням. У результаті визначилися 2 команди-переможниці (див. на знімках внизу). У команді-переможниці кожен отримав набір ігрова миша + клавіатура. А всі учасники команди, що посіла друге місце, отримали призи – лазерні миші. Крім того, учасник, який грав під псевдонімом Valik і набрав 142 очки, отримав приз у вигляді набору Wooden Elite Combo (клавіатура + миша).


збільшити
(jpg, 93 КБ)


збільшити
(jpg, 90 КБ)


збільшити
(jpg, 107 КБ)


збільшити
(jpg, 108 КБ)

Керівник представництва Юрій Хворост на завершення подякував усім присутнім і ще раз привітав з офіційним відкриттям представництва ТМ Sven у місті Харкові.


збільшити
(jpg, 130 КБ)


...
  всі  
test site