рус
укр
 

Читайте в журналах «Hi-Tech» (№4) і «Побутова техніка» (№5) про продукцію компанії SVEN

У публікації «Акустика SVEN. Недорого і функціонально» в квітневому номері журналу «Hi-Tech» за 2008 р. (детальніше див. тут) представлено нову мультимедійну акустичну систему 2.1 компанії SVЕN у солідному дерев'яному корпусі – SVEN MS-340. Наголошуються на безперечних перевагах цієї системи – це її функціональність, відтворення практично всього заявленого виробником частотного діапазону – від 20 Гц до 20 кГц, система відмінно справляється з музичними композиціями будь-яких напрямів. Інші особливості: зручне регулювання загальної гучності і тембрів, а також гучність навушників за рахунок окремого підсилювача потужності, співвідношення «сигнал/шум» – не менше 65 дБ, магнітне екранування, матеріал корпусу сабвуфера і сателітів – дерево (MDF).


Sven MS-340

Також в журналі «Hi-Tech» протестовано один з DVD-програвачів компанії SVЕN, а саме Sven HD-1077. Модель так сподобалася, що її відзначили знаком «Вибір редакції» в категорії «Економ».


Sven HD-1077

У рубриці «Огляд ринку. Домашні кінотеатри» травневого номера журналу «Побутова техніка» за 2008 р. ( детальніше див. тут ) представлені нові домашні кінотеатри 5.1 компаній SVЕN – SVEN MS-440 і SVEN BTR5-10. Відзначаючи переваги цих систем, передусім хороше відтворення звуку і функціональність (і кіно подивитися, і наявні спецефекти відтворити, і музику послухати), підкреслюється, що ці комплекти акустики можна використовувати не тільки для створення системи домашнього кінотеатру, а й облаштування в квартирі музичного міні-центру. Особливо BTR5-10, який обладнано вмонтованими 6-канальним підсилювачем потужності з низьким коефіцієнтом нелінійних спотворень і АM-FM тюнером (радіоприймачем). АM-FM тюнер дає можливість здійснювати ручне підстроювання або автоматичний пошук передавальних станцій (можна зберегти в пам'яті до 20 радіостанцій FM і стільки ж АM).


Sven MS-440


Sven BTR5-10


...
  всі  
test site