рус
укр
 

Відбулася спільна конференція ТМ Sven і компанії МКС

3 липня 2008 року


ТМ Sven 25 червня ц.р. провела конференцію-семінар у головному офісі компанії МКС у м. Харкові. Як відомо, мережа магазинів компанії МКС налічує понад 60 спеціалізованих точок продажу по всій Україні. Тривалий час ТМ Sven і компанія МКС є стратегічними партнерами.

Семінар було присвячено ознайомленню менеджерів компанії МКС з новинками продукції ТМ Sven. Були продемонстровані також зразки тієї продукції, яка надійде в продаж вже найближчим часом. Серед них: нові акустичні системи і клавіатури, зокрема клавіатури Wooden Elite Combo і Comfort 3535 Wireless Combo. Присутніх зацікавили також ігрова лазерна мишка Sven RX-900 Laser Gaming, портативна акустична система Sven Screamer і ще ряд інших не менш привабливих продуктів. Було презентовано нову лінійку стабілізаторів і джерел безперебійного живлення, зокрема потужне серверне джерело безперебійного живлення з LCD-екраном.


збільшити
(jpg, 74 КБ)


збільшити
(jpg, 56 КБ)

Семінар пройшов більш, ніж успішно. Менеджери компанії МКС отримали можливість на власні очі побачити нові моделі, «помацати», послухати і протестувати їх. Це сприяло активному обговоренню новинок (див. фото).


збільшити
(jpg, 74 КБ)

Керівництво компанії Sven дякує компанії МКС за плідну співпрацю!


...
  всі  
test site