рус
укр
 

Bluetooth-гарнітура SEB-B270MV – яскрава, компактна і зручна

Компанія SVEN учергове порадувала приємним сюрпризом прихильників яскравих високотехнологічних аксесуарів. Чорно-червоні внутрішньоканальні Bluetooth-стереонавушники з мікрофоном SEB-B270MV – це відмінний звук, досконала ергономіка і можливість підтримки зв'язку з двома мобільними пристроями одночасно!


SVEN SEB-B270MV

Пакувальна коробка SEB-B270MV розкривається у вигляді книжки, кришка фіксується на магніт. Саме тут ви побачите через традиційне для SVEN прозоре вікно саму гарнітуру, детальніше ознайомитеся з її особливостями та функціями пульта. Усередині коробки, в пластиковому блістері, упаковано гарнітуру і додатковий комплект: інструкцію, гарантійний талон, короткий кабель USB до micro USB для заряджання, змінні амбушури – дві пари, а також кліпсу для кріплення кабелю до одягу.


Пакувальна коробка SEB-B270MV у розгорнутому вигляді

Незважаючи на компактні розміри, звук SVEN SEB-B270MV не розчарує досвідчених меломанів. Звук рівний в усіх частотах, чистий і дзвінкий. Особливо порадують любителів року глибокі й насичені баси. Крім усього іншого, звук досить детальний та об'ємний.


SVEN SEB-B270MV

Під час розробки цієї моделі особливу увагу було приділено ергономіці. Завдяки особливій двошаровій насадці, амбушури SEB-B270MV стали набагато комфортніші і стали краще триматися у вухах. Два додаткові комплекти змінних амбушурів інших розмірів підібрано з урахуванням анатомічних особливостей більшості користувачів. Кабель, що сполучає навушники, забезпечено спеціальною кліпсою, за допомогою якої можна відрегулювати його довжину.

Управління треками і прийом виклику мобільного телефону здійснюється за допомогою зручного прогумованого пульта, розташованого на кабелі. Пульт вийшов габаритнішим, зате з вух тепер не стирчить корпус гарнітури.


Пульт управління SEB-B270MV

Також у пульті розміщено чутливий мікрофон. А збоку, під гумовою заглушкою, ховається роз'єм micro USB для заряджання вмонтованого акумулятора.


Пульт управління SEB-B270MV

Завдяки новій версії Bluetooth, модель украй економно витрачає енергію. Гарнітура здатна безперервно працювати без додаткового заряджання до 5 годин!

Bluetooth-гарнитура SVEN SEB-B270MV здатна об'єднати ваші улюблені гаджети, адже з нею ви зможете дивитися кіно на планшеті та приймати виклики зі свого мобільного телефона!

Відеоогляд SVEN SEB-B270MV

Матеріал надано лабораторією MegaObzor.com.


...
  всі  
test site