рус
укр
 

MS-305 і MS-307 – у 2016 рік з новою акустикою SVEN!

Компанія SVEN презентує мультимедійні акустичні системи 2.1SVEN MS-305 та SVEN MS-307 – справжні міні-центри домашніх розваг. Насичений, потужний звук, прекрасний функціонал і стильна зовнішність – ці акустичні системи SVEN створені для того, щоб сподобатися вам.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-305

Мультимедійна акустична система SVEN MS-307

Комплекти MS-305 та MS-307 – класика акустики 2.1. Корпуси їхніх сабвуферів і сателітів виготовлено з дерева (MDF) – саме цьому матеріалові надають перевагу прихильники якісного звуку. Передні панелі з глянсового пластика сабвуферів і сателітів MS-305 і MS-307 відрізняються між собою тільки оригінальним дизайном – ви можете вибрати той, який симпатичніший вам. Спереду в сабвуферів розташовані буквено-цифровий LED-дисплей, великий регулятор гучності та клавіші «вперед», «назад», «пауза/старт», «MODE» (вибір джерела звуку). Відповідні ж роз'єми для USB флешок і SD-карт розміщено на бічних панелях сабвуферів.


Передні панелі SVEN MS-305

Передні панелі SVEN MS-307

На задніх панелях сабів MS-305 і MS-307, що ідентичні, традиційно знайшли собі місце усі роз'єми, тумблер вмикання/вимикання живлення і регулятор тембру низьких частот (див. фото нижче). Це дуже важлива опція, оскільки різні слухачі мають своє особисте уявлення про правильний рівень басів. Та й для багатьох музичних напрямів цей параметр не зашкодить підрегулювати.


Задня панель MS-305 ідентична задній панелі MS-307

Проблем з підключенням MS-305 і MS-307 у вас не повинно виникнути, адже усе необхідне передбачено в комплекті постачання.


Комплект SVEN MS-305

Комплект SVEN MS-307

Варіантів підключення MS-305 и MS-307 до джерел звуку безліч. Для комп’ютерів, плеєрів і телевізорів передбачено аналоговий RCA. Моделі оснащено також вмонтованим Bluetooth-модулем, щоб ви могли швидко і легко, без зайвих кабелів, під’єднати до них свій смартфон, ноутбук чи планшет і слухати улюблену музику з відмінною якістю. Крім того, MS-305 и MS-307 здатні відтворювати музичний контент з SD-карт і USB flash. Доповнює картину вмонтоване FM-радіо – нові акустичні системи SVEN мають усе необхідне.

Окрім інформативного буквено-цифрового LED-дисплею, акустичні системи обладнано функціями Mute і Standby, а також укомплектовано зручними пультами дистанційного управління – перемикати улюблені треки можна, не підводячись із дивана. Слід відзначити, що хоча стаціонарні органи управління дають змогу перемикати режими роботи, змінювати треки і збережені в пам'яті канали радіостанцій, повний функціонал з налаштуванням цих самих каналів та еквалайзером доступний лише за допомогою пульта ДУ.


Пульт ДУ MS-305

З будь-якою з презентованих тут акустичних систем – MS-305 або MS-307 – ви станете королем домашніх вечірок!

     Їхні особливості:
     • Сумісність з PC, DVD/Media-програвачами, мобільними пристроями та іншими джерелами звуку
     • Безпровідна передача сигналу по Bluetooth
     • Вмонтований програвач аудіофайлів з носіїв пам'яті
     • Вмонтоване FM-радіо
     • Буквено-цифровий LED-дисплей
     • Роз'єми для підключення USB flash, SD card
     • Пульт дистанційного управління
     • Режими «Mute», «ST-BY»
     • Матеріал корпусу сабвуфера і сателітів – дерево (MDF).


Упаковка SVEN MS-305

Упаковка SVEN MS-307


...
  всі  
test site