рус
укр
 

DVB-T/T2 тюнери – цифрове телебачення у кожний дім

Компанія SVEN оголошує про вивід на ринок нової категорії товарів – цифрових тюнерів стандарту DVB-T/T2 з вмонтованим мультимедійним плеєром. Ці пристрої надають змогу з мінімальними витратами забезпечити якість прийому телевізійного зображення відкритих каналів у форматах HD і SD без перешкод і спотворень.

Цифрові DVB-T/T2 тюнери від компанії SVEN можуть використовуватися як з телевізорами Full HD і HD Ready, так і з моделями телевізорів, що випускалися раніше. Прийом телесигналу тюнерами може здійснюватися через ефірну антену або, якщо ця послуга надається провайдером, від колективної антени. Ці пристрої особливо зацікавлять власників дач і приміських будинків.

Лінійка DVB-T/T2 тюнерів SVEN включає чотири моделі: EASY SEE-121, EASY SEE-122 DD, EASY SEE-149 LED і EASY SEE-150 DD LED. Усі вони підтримують телебачення високої чіткості 720p, 1080i, 1080p, мають зручний пульт дистанційного управління, цифровий коаксіальний (SPDIF) вихід і вмонтований USB-порт, що надає можливість підключати зовнішні апам'ятовуючі пристрої для запису і збереження медіаконтенту.

Цифрові DVB-T/T2 тюнери EASY SEE-121 і EASY SEE-122 DD зовні схожі між собою, мають входи ANT IN, USB, DC IN і виходи ANT OUT, коаксіальний (SPDIF), аудіовихід (L&R), композитний відео (CVBS), HDMI. Вони підключаються до ТБ через роз'єми CVBS (RCA) або HDMI. Виготовляються у компактних пластикових корпусах. Відмінність: модель EASY SEE-122 DD оснащено вмонтованим декодером Dolby Digital (АС-3).


Цифровий тюнер DVB-T/T2 SVEN EASY SEE-121

Цифровий тюнер DVB-T/T2 SVEN EASY SEE-122 DD

Цифрові приставки DVB-T/T2 з мультимедійним плеєром EASY SEE-149 LED і EASY SEE-150 DD LED надають користувачеві більше можливостей щодо звуку і зображення. Вони оснащені LED-дисплеєм, на якому в режимі очікування відображається час, а в режимі перегляду – номер каналу. Невибагливе і зручне меню забезпечує просте налаштування і використання пристроїв. Ці тюнери також підключаються до ТБ через роз'єми CVBS (RCA) або HDMI. Але порівняно з EASY SEE-121 і EASY SEE-122 DD мають додатково компонентний відеовихід (YPbPr).


Цифровий тюнер DVB-T/T2 SVEN EASY SEE-149 LED

EASY SEE-149 LED і EASY SEE-150 DD LED випускаються в металевих корпусах. Відмінність між ними: модель EASY SEE-150 DD LED, як і EASY SEE-122 DD оснащено вмонтованим декодером Dolby Digital (АС-3), що надає змогу відтворювати об'ємний звук при підключенні багатоканальної акустичної системи через цифровий коаксіальний (SPDIF) вихід.


Цифровий тюнер DVB-T/T2 SVEN EASY SEE-150 DD LED


...
  всі  
test site