рус
укр
 

Компактні настінні стабілізатори напруги AVR SLIM

TM SVEN презентує новинки: компактні настінні стабілізатори напруги мережі AVR SLIM-500 LCD та AVR SLIM-1000 LCD.


Настінний стабілізатор напруги SVEN AVR SLIM-500 LCD

Настінні стабілізатори напруги AVR SLIM-500 LCD та AVR SLIM-1000 LCD призначено для живлення побутових електроприладів стабілізованою напругою в умовах відхилення напруги однофазної електромережі нижче або вище допустимого значення. Стабілізатори забезпечують захист електропристроїв-споживачів і здійснюють їх безпечне вмикання після збоїв електропостачання.


Настінний стабілізатор напруги SVEN AVR SLIM-1000 LCD

Розширений діапазон вхідної напруги (140 – 260 В) надає можливість забезпечувати електропостачання пристроїв-споживачів навіть в умовах критичного стану енергопостачання. Стабілізатори з номінальними потужностями до 400 Вт (AVR SLIM-500 LCD) і до 800 Вт (AVR SLIM-1000 LCD) дають змогу зробити оптимальний вибір моделі під конкретні завдання користувача.

Застосування мікропроцесора в електронній схемі стабілізатора зумовило можливість реалізації таких функцій, як підвищена точність стабілізації вихідної напруги, відображення поточного значення вхідної/вихідної напруги на LCD-дисплеї лицьової панелі, відображення стану стабілізатора, функція «ПАУЗА» з регульованою затримкою подачі електроживлення (протягом 6 або 180 с) після його відновлення, захист від підвищеної/зниженої напруги в мережі і від високочастотних та імпульсних перешкод, захист стабілізатора від перевантаження і короткого замикання. Окрім вищепереліченого, стабілізатори мають вмонтований тепловий захист автотрансформатора.

Малогабаритні стабілізатори AVR SLIM-500 LCD та AVR SLIM-1000 LCD мають привабливий сучасний дизайн, а також можливість для настінного кріплення. Панель управління розташована на правій бічній стінці. Конструктивно реалізовані у міцних металевих корпусах, що надає змогу встановлювати їх не лише в технічних приміщеннях, а й в безпосередній близькості з підключеними пристроями.


Панель управління


...
  всі  
test site