рус
укр
 

Реле напруги SVEN OVP-17P – регульований захист домашньої техніки

Нове реле напруги SVEN OVP-17P – чудове рішення для захисту будь-якої домашньої техніки від імпульсних перешкод і стрибків напруги в електромережі. Модель убереже від виходу з ладу не лише комп'ютерне устаткування – вона також підходить для будь-яких побутових пристроїв: кондиціонерів, пральних машин, телевізорів та іншої дорогої техніки, вимогливої до якості напруги в мережі.


Реле напруги SVEN OVP-17P

Реле напруги SVEN OVP-17P незамінне на дачі, а також у будинках, де давно не міняли електропроводку. Новинка від SVEN має програмовані пороги вимикання і функцію затримки вмикання для додаткового захисту від повторних збоїв у мережі. Налаштування реле зберігаються в незалежній пам'яті пристрою – навіть після повного знеструмлення приміщення усі запрограмовані параметри роботи збережуться. Для додаткової зручності під час експлуатації модель оснащено LED-дисплеєм – на ньому відображається поточна напруга в мережі, а під час налаштування реле відображаються задані параметри.

За конструкцією OVP-17P відповідає найсучаснішим вимогам безпеки. Корпус реле виготовлено з міцного негорючого пластика білого кольору. Вихідну розетку обладнано захисними шторками. Модель має також контакт захисного заземлення.

     Особливості:
     • Захист підключених пристроїв від підвищеної / зниженої напруги в мережі
     • Захист підключених пристроїв від імпульсних перешкод у мережі
     • Програмовані пороги вимикання і час затримки вмикання (до 999 сек.)
     • Енергонезалежна пам'ять запрограмованих налаштувань
     • Багатофункціональний LED-дисплей для відображення рівня напруги в мережі, часу затримки та індикації стану захисту
     • Захисні шторки у вихідній розетці
     • Наявність контакту захисного заземлення


...
  всі  
test site