рус
укр
 

Реле напруги SVEN OVP-11F – надійний захист для комп'ютерної та побутової техніки

З новим реле напруги OVP-11F від компанії SVEN уся техніка в будинку буде під надійним захистом. SVEN OVP-11F підійде як для комп'ютерного устаткування, так і для побутових пристроїв – до нього можна підключати телевізори, холодильники, мікрохвильові печі, пральні машини та інші. Ця доступна й ефективна модель особливо зацікавить власників дач, заміських будинків і квартир у будівлях старої забудови – з новим реле напруги від SVEN дорогій домашній техніці не страшні перепади в електромережі.


Реле напруги SVEN OVP-11F

Реле напруги SVEN OVP-11F має фіксовані параметри захисту від зниженої та підвищеної напруги – поріг спрацьовування складає 185 B ± 3 % під час пониження напруги в мережі і 255 В ± 3 % під час її підвищення. Пристрій реагує на відхилення від норми гранично швидко – менше ніж за 0,3 секунди. Додатковий ефект забезпечує функція затримки вмикання – вона захищає електроустаткування від повторних збоїв електроживлення.

SVEN OVP-11F вирізняється високою якістю комплектуючих і повністю відповідає сучасним стандартам безпеки. Корпус моделі виготовлено з міцного негорючого пластика. Реле має контакт заземлення, а вихідну розетку обладнано захисними шторками.

     Особливості:
     • Захист підключених пристроїв від підвищеної/зниженої напруги в мережі
     • Затримка вмикання для захисту підключеної техніки
     • Фіксовані параметри захисту і час затримки вмикання (180 сек.)
     • Індикація стану реле напруги
     • Захисні шторки у вихідній розетці
     • Наявність контакту захисного заземлення


...
  всі  
test site