рус
укр
 

AP-750MV – універсал з Hi-Fi якістю звучання

Компанія SVEN презентує флагманську модель у лінійці провідних гарнітур для мобільних пристроїв: SVEN AP-750MV створена для справжніх поціновувачів якісного звуку та комфорту.

Гарнітура AP-750MV поєднує у собі найсучасніші технології звуковідтворення, високу надійність і ергономічність. З нею ви отримаєте максимум задоволення від прослуховування музики будь-яких жанрів: глибокі баси і чистий об'ємний звук не залишать байдужими найвимогливіших споживачів. Їй до снаги кіно та комп'ютерні ігри, і, звичайно ж, AP-750MV припаде до вподоби тим, хто обожнює спілкування.


Універсальна Hi-Fi гарнітура SVEN AP-750MV

Завдяки м'якій шкіряній обробці амбушурів і наголов’я, гарнітура зручно сидить на голові і підходить для тривалого носіння. Міцний знімний кабель у тканинному обплетенні забезпечує додатковий комфорт. Він підключається через аудіороз'єм гарнітури. Якщо з часом кабель вийде з ладу, вам не доведеться купувати іншу гарнітуру – кабель легко замінити на новий. Якщо у транспорті або на прогулянці кабель AP-750MV випадково зачепиться за якусь перешкоду, гарнітура не пошкодиться: кабель просто від'єднається від пристрою. Чутливий мікрофон гарнітури розташований на кабелі, поруч з регулятором гучності і кнопкою прийому виклику / паузи. Кабель гарнітури оснащено 4-pin роз'ємом для під'єднання до ноутбуків, планшетів, смартфонів та іншої мобільної техніки. У комплект входить також перехідник (адаптер) 4 pin на 2*3,5 мм (3 pin) для під'єднування до ПК (див. на фото). Вам потрібна лише одна гарнітура для будинку, офісу і далеких поїздок!


Перехідник (адаптер) 4 pin на 2*3,5 мм (3 pin) для під'єднання до ПК

Регульований каркас наголов’я AP-750MV виготовлено з металу – ця гарнітура прослужить довго і не зламається від частого використання.


Елемент оформлення навушників

Гарнітура AP-750MV універсальна: вона сумісна як з мобільними пристроями, так і з традиційними персональними комп'ютерами (див. схему підключення нижче).


Схема підключення SVEN AP-750MV

AP-750MV – це практична, довговічна, продумана модель з Hi-Fi якістю звучання за привабливою ціною.


Упаковка SVEN AP-750MV


...
  всі  
test site