рус
укр
 

Якісна бюджетна комп'ютерна гарнітура AP-150MV


Стереонавушники з мікрофоном SVEN AP-150MV

Компанія SVEN презентувала нову бюджетну модель навушників накладного типу з мікрофоном SVEN AP-150MV у фірмовій упаковці, призначених для використання переважно з ПК або ноутбуками.


Упаковка AP-150MV

Завдяки застосуванню сучасних розробок і високоякісних матеріалів навушники AP-150MV характеризуються достатньою звукоізоляцією і бездоганною якістю звуку.


Стереонавушники SVEN AP-150MV

Модель має вмонтований у поворотний утримувач мікрофон, тому ідеально підходить не лише для прослуховування музики і перегляду фільмів, а й також для комп'ютерних ігор і голосового чату (voice chat) через Інтернет.


Мікрофон на поворотному утримувачі

Регульоване наголов’я пристрою забезпечує зручну посадку гарнітури на голові. Поворотний утримувач надає змогу встановлювати мікрофон на оптимальній для користувача відстані. Навушники оснащено кабелем завдовжки 2,2 метра з двома 3,5 мм міні-джеками. Регулятор гучності в моделі SVEN AP-150MV винесено на кабель, що дуже зручно для користувача.


Регулятор гучності на кабелі

Полегшена конструкція комп'ютерної гарнітури SVEN AP-150MV підійде передусім для тих, чия робота пов'язана з постійними переговорами. Завдяки своїй формі, матеріалам виготовлення і невеличкій вазі пристрій майже не відчувається на голові навіть після декількох годин роботи.

Поява навушників SVEN AP-150MV, безперечно, порадує любителів високоякісного мультимедіа-звучання, тим паче, що їхня демократична ціна не обтяжить кишені.


...
  всі  
test site