рус
укр
 

SVEN IHOO MT 5.1P – продовження добрих традицій

Прийнято вважати, що на сьогодні найбільш популярним форматом для створення кінозалу в домашніх умовах є формат 5.1.

Активна акустична система SVEN IHOO MT 5.1P – це продовження свеновської лінійки акустики 5.1 для домашнього кінотеатру. Такі моделі як HT-200, HT-435D, HT-435R, IHOO T100U покупці вже встигли оцінити належним чином.


Комплект акустики 5.1 для домашнього кінотеатру IHOO MT 5.1P

Як і завжди, модель зберегла усі достоїнства, властиві продукції SVEN. Два комутовані входи надають можливість підключати комплект одночасно до декількох джерел сигналу (ПК, СD або DVD-програвач, ноутбук, нетбук). Функція «Sound» активізує процесор віртуального 5.1-канального звуку (Pro.Logic). У підсумку музика і фільми, записані в стерео, набувають нового об’ємного звучання.

Зовнішність набору класична. Фронтальні й центральна колонки виготовлено в повноцінних повнорозмірних корпусах. А для відтворення звуку застосовується перевірена двосмугова схема. Середньочастотні динаміки мають фазоінверторне акустичне оформлення, тому вони цілком пристойно можуть відтворювати верхній бас.


Пульт дистанційного управління

Управління системою здійснюється двома способами: за допомогою пульта дистанційного управління (див. на фото вище) і панелі управління (на фото нижче), розташованої на лицьовій стороні сабвуфера. У пульті управління передбачено можливість окремого регулювання рівня гучності сабвуфера, центрального, фронтальних і тилових каналів.


Панель управління IHOO MT 5.1P

Розробники з особливою старанністю попрацювали над технічним наповненням моделі. Як результат – вдосконалено електронне начиння. Модель має високу сумарну потужність (150 Вт), потужний 6,5" динамік сабвуфера. Фронтальні й центральна колонки мають шовкові купольні ВЧ-динаміки. Звук дуже точний і збалансований, наповнений величезною кількістю деталей. Це робить перегляд фільму захоплюючим і видовищним. Додано ще одне нововведення – імпульсний блок живлення, який працює у широкому діапазоні вхідної напруги. Тому модель менш чутлива до перепадів напруги в мережі живлення.


Задня панель сабвуфера IHOO MT 5.1P

Щодо дизайну, то IHOO MT 5.1P презентована у двох варіантах. Перший варіант – у класичному елегантному чорному кольорі, що гармонійно виглядатиме із сучасними РК- і плазмовими панелями в стилі Hi-Tech. Другий варіант – дерево. Він може зацікавити тих, хто вважає за краще вибирати акустику під меблі, а також цінує присутність природних матеріалів в інтер'єрі.


Комплект IHOO MT 5.1P чорного кольору

Комплект IHOO MT 5.1P, оформлений під дерево


...
  всі  
test site