рус
укр
 

MS-1040. Ламаємо стереотипи

Нове здатне здивувати, проте, ставши масовим і буденним, воно губиться у повсякденній метушні і забувається. Здавалося б, бюджетна мультимедійна акустика – що нового тут можна придумати? Проте компанія SVEN у черговий раз зуміла спростувати стереотипи.

Життєвий досвід нам підказує, що зустрічати потрібно зважаючи на зовнішній вигляд, тому з нього і розпочнемо. Чорно-червоний костюм мультимедійної акустичної системи 2.1 MS-1040 одразу ж викликає асоціації із «Зоряними війнами» або чимось подібним. Космічна зовнішність моделі MS-1040 і не зовсім звичайний пульт ДУ створюють антураж міжгалактичного спілкування, де звук є основним засобом комунікації.


Мультимедійна акустична система 2.1 MS-1040

Комплект постачання MS-1040 складається з невеличкого сабвуфера з бічним портом фазоінвертора (безпосередньо 145-міліметровий динамік прихований усередині пристрою), двох двосмугових сателітів зі знімними грилями і соковито-червоними глянсовими корпусами на витончених металевих лапках опор, а також виносного регулятора гучності з величезною прогумованою шайбою, яку так приємно обертати. Цей блок, тобто провідний пульт управління (див. на фото нижче) має також додатковий 3,5-мм лінійний вхід, що дає змогу швидко під'єднати портативний плеєр або будь-який інший відповідний пристрій, не залізаючи під стіл у пошуках основної пари роз'ємів RCA на задній панелі сабвуфера. Не випадає цього робити і заради вмикання / вимикання колонок: підсвічувана червоними діодами велика кнопка живлення на фасаді сабвуфера відразу впадає у вічі.


Провідний пульт управління MS-1040

Конструкція сателітів повинна обрадувати меломанів ще більше: два 70-мм середньочастотники розмістилися навколо шовкового купольного твітера. Разом із сабвуфером двосмугові сателіти створюють повноцінну стереосистему, здатну озвучити середню за розмірами кімнату.


Двосмугові колонки MS-1040

     Особливості:
     • Можливість підключення до різних джерел звуку
     • Двосмугові сателіти з шовковими ВЧ-динаміками
     • Загальний регулятор гучності на виносному пульті управління
     • Окреме регулювання гучності сабвуфера
     • Роз'єм mini-jack 3,5 мм на пульті управління для підключення додаткового джерела звуку
     • Магнітне екранування.


...
  всі  
test site