рус
укр
 

Портативні батареї – незамінні помічники в екстрених випадках!

Коли на вулиці тепло, ми постійно їздимо на пляж, риболовлю, дачу, в ліс і на шашлики, займаємося спортом і багато подорожуємо. Сучасний активний відпочинок на природі вже не є приводом, щоб відмовлятися від комфорту і сучасних технологій. І допоможуть вам у цьому сучасні аксесуари, зокрема портативні батареї компанії SVEN.

Лінійка аксесуарів компанії SVEN поповнилася абсолютними новинками – універсальними портативними батареями MP-2214, MP-4017, MP-4416 та MP-6625. Їхнє призначення – нестаціонарне заряджання більшості таких сучасних мобільних пристроїв, як мобільні телефони, смартфони, КПК, планшети, портативні плеєри, GPS-навігатори, електронні книги, цифрові фотоапарати і відеокамери, ігрові консолі та інші пристрої. Ці портативні батареї забезпечать перераховані вище пристрої необхідним резервним електроживленням під час поїздок і подорожей. Портативні батареї, їх називають ще PowerBank або УМБ (універсальні мобільні батареї), поєднують у собі компактні розміри і велику ємність для заряджання більшості мобільних пристроїв.

Ємність представлених портативних батарей – від 2200 до 6600 мА • год., а вихідний струм коливається в межах 500 – 1500 мА. Цього цілком достатньо, щоб зарядити більшість телефонів, смартфонів, планшетів та електронних книг. Слід зазначити, що батареї MP-2214, MP-4017, MP-4416 і MP-6625 належать до інтелектуального типу пристроїв заряджання.

Потрібно сказати і про відмітні конструктивні особливості представлених моделей. MP-2214 обладнано індикатором, колір якого змінюється при низькому і повному заряді батареї. Інші ж батареї оснащено 4 індикаторами, що показують рівень (приблизно 25 % кожен) залишкового заряду батареї.


Портативна батарея MP-2214

На торці батареї MP-4416 розташовано яскравий світлодіодний ліхтарик, для вмикання/вимикання якого необхідно натиснути кнопку увімкнення батареї.


Портативна батарея MP-4416

MP-6625 має 2 USB-порти для заряджання двох мобільних пристроїв з вихідним струмом відповідно 1000 і 1500 мА, а також світлодіодний ліхтарик.


Портативна батарея MP-6625

Модель MP-4017 виготовлено за літій-полімерною технологією. Перевага літій-полімерних батарей порівняно з повсюдно поширеними в мобільній техніці літій-іонними акумуляторами: нижче саморозряджання, велика щільність енергії на одиницю об'єму і маси (тобто збільшилася ємність батарей і зменшилися розміри і вага), велика довговічність і безпека порівняо з літій-іонними варіантами. Водночас, для того, щоб батареї прослужили довгий час, найперше заряджання такої батареї має бути здійснено на максимум її ємності, і надалі рекомендуємо не допускати повного її розряджання, а якщо вже це сталося, якнайскоріше зарядити батарею знову.


Портативна батарея MP-4017

Якщо ви активно користуєтеся мобільними пристроями, то легка і недорога зовнішня портативна батарея стане для вас незамінним помічником в екстрених випадках. Ви не залежатимете від заряду свого телефона в будь-яких умовах!

     Особливості портативних батарей:
     • Захист від повного розряджання, перезаряджання, перевантаження, короткого замикання
     • Низьке саморазряджання
     • Відсутність ефекту пам'яті
     • Функція Auto Sleep для вимикання пристрою при тривалому простої
     • Індикація рівня заряджання
     • Простота у використанні, високий ККД
     • Кабель USB Am до micro USB у комплекті.


...
  всі  
test site