рус
укр
 

MS-106. Компактно, стильно та ефективно

Компанія SVEN представила нову акустичну систему 2.1 SVEN MS-106. Модель сумісна з різноманітними мультимедійними пристроями (ПК, ноутбуками, нетбуками, CD -, DVD-програвачами). Вихідна потужність складає 10 Вт. Звук у SVEN MS-106 глибокий і насичений. Це універсальне рішення для безлічі завдань: від озвучування фільмів чи комп'ютерних ігор до відтворення музики.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-106

Основне управління акустичною системою здійснюється за допомогою безпровідного пульта ДУ. Розробники включили в нього усі необхідні функції: регулювання гучності усієї системи або тільки баса, регулювання тембру, режим «Mute».


Пульт дистанційного управління MS-106

Важливою технічною особливістю є цифровий LED-дисплей, що розташований на передній панелі сабвуфера. Він не лише додає «родзинку» в дизайн MS-106, а й полегшує управління моделлю.


Цифровий LED-дисплей MS-106

Налаштувати гучність системи можна і на сабвуфері. По обидва боки від дисплею розташовано відповідні кнопки. Це зручно, оскільки у разі втрати пульта, він може «узяти» на себе управління акустикою. Роз'єми для навушників і мікрофона, передбачені в моделі, дають можливість користувачеві підключати гарнітуру безпосередньо до акустичної системи, не використовуючи при цьому комп'ютер. Імпульсний блок живлення підтримує робочий стан MS-106 незалежно від перепадів напруги в мережі.


Задня панель MS-106

Конструкторські й кольорові рішення підібрано з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні акустики. Сателіти мають витягнуту догори конусоподібну форму. На лицьовій стороні сабвуфера розташовано декоративний елемент срібного кольору. Він є основою композиції і «врівноважує» сателіти. Простота форми і стрункість ліній передають індивідуальний образ SVEN MS-106, що вирізняє її на тлі інших представників класу мультимедійної акустики 2.1.

     Особливості:
     • Можливість підключення до різноманітних джерел звуку
     • Компактні розміри
     • Пульт дистанційного управління
     • Регулювання рівня загальної гучності, гучність сабвуфера і тембру
     • Роз'єми для підключення навушників і мікрофона (гарнітури).


...
  всі  
test site