рус
укр
 

PS-100BL. Створена для комфорту

Вирішити проблему слабкого звуку в динаміків смартфонів або планшетів можна двома способами. Перший спосіб вирішення проблеми припускає використання навушників. Другий – це зовнішні колонки, призначені для роботи з мобільними девайсами та ноутбуками.


Портативна акустична система SVEN PS-100BL

Компанія SVEN представила нову портативну акустичну систему SVEN PS-100BL. Ця модель – універсальна для більшості мобільних пристроїв і дуже зручна в експлуатації. Її можна застосовувати у разі, якщо ви хочете подивитися фільм на планшеті або послухати музику із смартфону. У корпус системи вмонтовано мікрофон, модель підтримує голосовий зв'язок і може працювати в режимі гарнітури, тому її зручно використовувати під час багатостороннього конференц-зв'язку.


SVEN PS-100BL на підставці

У форматі індивідуального користування SVEN PS-100BL також має чимало плюсів. Основа системи прогумована і не ковзає на лакованому або скляному столі. Внутрішня частина відкидної підставки має гумову прокладку. Стійко утримує смартфон або планшет в положенні монітора. Це важливо для тих, хто звик дивитися фільми, влаштувавшися зручніше на дивані, і не хоче півтори години тримати планшет або ноутбук в руках. У модель вмонтовано пасивні випромінювачі, тому система відтворює відчутний глибокий бас, один з кращих за своїми характеристиками для сегменту портативної акустики.

Система автономна і може працювати від вмонтованого акумулятора. Вона не обмежує користувача кабелями для комутації і живлення від мережі. Передача сигналу від джерела звуку йде в режимі Bluetooth. При цьому акустика має стереовхід і може бути підключена до ноутбука, плеєра та інших пристроїв за допомогою кабелю. SVEN PS-100BL дуже компактна і по розмірах нагадує щоденник. Її зручно брати із собою в поїздки в звичайному саквояжі.


SVEN PS-100BL з планшетом на підставці

У зовнішньому вигляді акустики повторюється чимато елементів дизайну сучасних смартфонів. У неї характерні скруглені кути, кнопочки, що дають можливість управляти треками і гучністю системи, а також симпатична декоративна окантовка під хром по периметру корпусу.


Портативна акустична система SVEN PS-100BL

Особливості:

  • АС сумісна з ПК, Media/МР3-програвачами, мобільними пристроями
  • Вмонтований Bluetooth модуль V2.1 + EDR
  • Вмонтований літієвий акумулятор ємністю 1150 мA • год.
  • Можливість управління треками (в режимі Bluetooth)
  • Дальність дії Bluetooth – до 8 метрів
  • Стереовхід AUX
  • Режим гарнітури
  • Пасивні випромінювачі
  • Підставка для планшета



Відеоогляд SVEN PS-100BL.

Матеріал надано сайтом iXBT.com.


...
  всі  
test site