рус
укр
 

AP-940MV і AP-945MV. Стильні гарнітури для мобільних пристроїв

Компанія SVEN презентувала гарнітури з великими чашками для смартфонів і планшетів – SVEN AP-940MV і SVEN AP-945MV. Передача аудіосигналу на гарнітуру здійснюється за допомогою 3,5 мм роз'єму із спеціальною конструкцією (4 pin), розробленою цілеспрямовано для комутації гарнітур із смартфонами та планшетами. Плоский кабель гарнітури оснащено мікрофоном і багатофункціональною кнопкою для управління прослуховуванням музичних треків і прийому та завершення телефонних викликів.

SVEN AP-940MVSVEN AP-940MV
SVEN AP-940MV у чорно-білому кольоріSVEN AP-940MV у чорно-червоному кольорі

Моделі можна використовувати разом з комп'ютером. У комплекті з гарнітурами є адаптер для ПК або ноутбука.

SVEN AP-940MV i SVEN AP-945MV – це яскраві стильні аксесуари для мобільних пристроїв! Закрита конструкція чашок ізолює зовнішні шуми і забезпечує максимальну звукоізоляцію, тому пристрої можна використовувати в транспорті або на вулиці. Ідеально відполірована глянсова поверхня, немов дзеркало, відбиває світло і виблискує.

Обидва пристрої у плані дизайну зроблено з урахуванням основних тенденцій розвитку моди на навушники і гарнітури: великі чашки, масивне наголов’я, сяйво глянцю, кольорові акценти на тлі класичних чорних форм і строгих ліній. Модель SVEN AP-940MV представлено в чорно-білому і чорно-червоному зкольорах, а SVEN AP-945MV – у класичному чорному кольорі.

     Особливості гарнітур AP-940MV і AP-945MV:
     • Мікрофон на плоскому кабелі
     • 4-pin роз'єм для мобільних пристроїв
     • Кнопка прийому виклику/паузи
     • Мікрофонний адаптер для ПК
     • Комфортна посадка


...
  всі  
test site