рус
укр
 

Настінні стабілізатори напруги мережі AVR PRO LCD

Лінійка стабілізаторів TM SVEN поповнилася новинками: настінними стабілізаторами напруги мережі SVEN AVR PRO LCD 5000, SVEN AVR PRO LCD 8000 та SVEN AVR PRO LCD 10000.


Настінний стабілізатор напруги мережі SVEN AVR PRO LCD 5000

Настінні стабілізатори серії AVR PRO LCD призначені для живлення побутової електротехніки стабілізованою напругою в умовах відхилення напруги однофазної електромережі понад допустиме значення. Стабілізатори забезпечують захист підключених до них електропристроїв від надмірного відхилення мережевої напруги і здійснюють їх безпечне вмикання після відновлення електропостачання.


Настінний стабілізатор напруги мережі SVEN AVR PRO LCD 8000


Настінний стабілізатор напруги мережі SVEN AVR PRO LCD 10000

Розширений діапазон вхідної напруги (140 – 260 В) надає можливість забезпечувати електропостачання пристроїв навіть в умовах критичного стану енергопостачання. Широкий модельний ряд стабілізаторів з різними номінальними потужностями аж до 8 кВт дають змогу зробити оптимальний вибір моделі під конкретні завдання користувача.

Застосування мікропроцесора в електронній схемі стабілізатора уможливило реалізацію великого набору функцій: відображення поточного значення вхідної/вихідної напруги на світлодіодному індикаторі передньої панелі (див. на фото нижче), відображення стану стабілізатора, функція «ПАУЗА» з регульованою затримкою вмикання, інтелектуальний захист від перегрівання трансформатора, захист від підвищеної/зниженої напруги мережі. Окрім цього, стабілізатори забезпечують захист від перевантаження і мають вмонтований тепловий захист трансформатора.


Цифровий індикатор

Моделі стабілізаторів серії AVR PRO LCD мають можливість настінного кріплення. Конструктивно вони реалізовані в міцних металевих корпусах, що дає змогу встановлювати їх навіть у технічних приміщеннях – щитовій, майстерні, котельній тощо. Підключення стабілізаторів до електромережі здійснюється за допомогою клемної колодки, розташованої в нижньому закритому відсіку в днищі стабілізатора.

Примітка. Забороняється підключати стабілізатори AVR PRO LCD до стандартних мережевих розеток! Їхнє підключення до побутової мережі, а також підключення пристроїв-споживачів до них здійснюється через клеми і відповідні кабелі (у комплект не входять). Монтаж і підключення стабілізаторів до мережі повинні здійснювати лише кваліфіковані фахівці-електрики. Простежте за тим, щоб не були закритими вентиляційні отвори і/або вентилятор.

     Особливості:
     • Підвищена точність стабілізації вхідної напруги
     • Захист пристроїв-споживачів від підвищеної або зенизької вхідної напруги і високочастотних перешкод
     • Мікропроцесорне управління
     • Режим перемикання в нульовій точці синусоїди
     • Функція «Пауза» для безпечної подачі напруги після відновлення мережевого електроживлення
     • Тепловий захист автотрансформатора
     • Індикація стану пристрою
     • Цифровий індикатор вхідної/вихідної напруги на лицьовій панелі
     • Металевий корпус
     • Клемне підключення
     • Настінне кріплення


...
  всі  
test site