рус
укр
 

Адаптери MHL і USB OTG вже у продажу

Компанія SVEN презентує новинки – адаптери двох стандартів: MHL та USB OTG.

MHL (англ. Mobile High-Definition Link) — новий стандарт мобільного аудіо-відео інтерфейсу, що об'єднує у собі функціональність інтерфейсів HDMI і micro USB, служить для безпосереднього підключення мобільних пристроїв до телевізорів і моніторів. Що, зрештою, дає змогу відображувати фільми, відео, ігри та програми з мобільних телефонів і портативних пристроїв на великому екрані з роздільною здатністю до Full HD. Роз'єм MHL, підтримуючи передачу відео високої роздільної здатності Full HD і передачу аудіосигналу, водночас надає можливість заряджати підключений мобільний пристрій.

MHL-адаптери сумісні з усіма пристроями, що підтримують стандарт MHL. Вони також підтримують контент (HDCP), зберігають заряд батареї телефону, оскільки під час роботи підключені до зовнішнього USB джерела живлення. Як джерело живлення можна використовувати будь-який порт USB від ПК, телевізора, HD плеєра тощо (для гарантованої роботи рекомендуємо використовувати оригінальний зарядний пристрій підключеного мобільного пристрою).

В асортименті ТМ SVEN чотири моделі MHL-адаптерів: MHL 5pin 1.8m, MHL 5pin 0.2m, MHL 11pin 0.2m i MHL 5pin + USB 1.8m.


Адаптер MHL 5pin 1.8m

Адаптер MHL 5pin + USB 1.8m

Адаптер MHL 5pin 0.2m

Адаптер MHL 11pin 0.2m

Aдаптер MHL 5pin 1.8m не потребує додаткового HDMI-кабелю, що комфортно для швидкого підключення.

Моделі MHL 5pin 0.2m і MHL 11pin 0.2m надають користувачеві змогу індивідуально підібрати HDMI-кабель за своїм смаком і потребами. Завдяки компактним розмірам ці адаптери зручні для транспортування. Особливістю моделі MHL 11pin 0.2m є використання нового розширеного типу роз'єму micro USB 11-pin, який дедалі частіше використовується в сучасних мобільних пристроях.

Відмінність моделі MHL 5pin + USB 1.8m полягає в тому, що цей адаптер має вмонтовані кабель HDMI і кабель USB. Адаптер зручно використовувати з телевізорами/моніторами, що мають вмонтовані USB-виходи, до яких можна підключити кабель живлення USB. У разі, якщо вмонтованого USB-порту немає, кабель живлення можна підключити до зовнішнього адаптера живлення.

Перед використанням обов'язково перевірте, чи підтримує Ваш мобільний пристрій стандарт MHL!

USB OTG (аббр. от On-The-Go) – розширення специфікації USB 2.0, призначене для легкого з'єднання периферійних USB-пристроїв один з одним без необхідності підключення до ПК. До мобільних пристроїв (смартфони, планшети), які підтримують USB OTG, можна підключати деякі зовнішні периферійні USB-пристрої. Наприклад, такі USB-пристрої, як флеш-накопичувачі, цифрові фотоапарати, клавіатури, миші та інші пристрої, що не вимагають додаткових драйверів.


Адаптер USB OTG 0.1m

Aдаптер USB OTG 0.1m призначений для підключення мобільних пристроїв до периферійним USB-пристроїв як перехідник USB до micro USB. Відповідає стандарту USB 2.0.

Перед використанням обов'язково перевірте наявність підтримки OTG Вашим мобільним пристроєм!


...
  всі  
test site