рус
укр
 

ТМ SVEN презентувала новий напрям – засоби монтажу

Компанія SVEN презентувала новий напрям – засоби монтажу. В асортименті – стяжки універсальні поліамидні (нейлонові) та майданчики монтажні самоклейкі. Ці кріпильні вироби підходять як для електромонтажних робіт, так і для будівництва, складського господарства, торгівлі, побуту.

Майданчик самоклейкийСтяжка
Майданчик самоклейкийСтяжка

Стяжки ТМ SVEN випускаються в різних форматах (за довжиною, шириною і кольорами), мають мультифункціональне призначення і можуть використовуватися для різних цілей, пов'язаних з установкою і монтажем. Під час експлуатації стяжки надійно фіксуються за допомогою замкового (що не нерозмикається) механізму одностороннього ходу.

В доповнення до стяжок ТМ SVEN пропонує монтажні самоклейкі майданчики. Вони забезпечують швидкий і зручний монтаж без застосування спеціальних інструментів і порушення цілісності інтер'єру. Клейова основа виробів забезпечує надійне кріплення до гладкої поверхні. У верхній частині є спеціальні отвори з чотирьох боків для пропускання стяжок. Для кріплення майданчиків підійдуть будь-які як вертикальні, так і горизонтальні рівні поверхні. Для нерівних поверхонь і в місцях, де немає можливості застосувати клейкий елемент, передбачено отвори для саморізів, гвинтів і цвяхів.

Стяжки і монтажні майданчики виготовлено з матеріалу поліамід 66 (нейлон), що вирізняється високою міцністю, еластичністю, теплостійкістю, удароміцністю, стійкістю до дії нафтопродуктів, мастильних матеріалів, органічних розчинників тощо і мають гарні електроізоляційні властивості. Вони відмінно витримують підвищену і знижену температуру.


...
  всі  
test site