рус
укр
 

SVEN SPS-619 GOLD. Золоте рішення

Компанія SVEN презентувала акустичну систему SPS-619 у новому кольоровому рішенні – золотому, продовживши серію моделей з унікальним дизайном. Чорна глянсова поверхня і золотисті декоративні елементи на передніх панелях у поєднанні один з одним мають дуже вишуканий і стильний вигляд. Навіваючи асоціації з дорогоцінними експонатами і витворами мистецтва на виставках, модель правомірно може претендувати на звання «прикраса інтер'єру».


Акустична система SVEN SPS-619 GOLD

SVEN SPS-619 GOLD втілила у собі все найнеобхідніше для озвучування фільмів, комп'ютерних ігор і прослуховування музичних треків на ПК. Компактний розмір дає колонкам змогу без незручностей для користувача розташуватися на робочому столі поруч з монітором. Окремий високочастотний випромінювач дуже чисто відтворює усі відтінки вокалу, струнних інструментів, перкусії, водночас регулятор тембру надає можливість коригувати насиченість високих частот, що робить звук ще детальнішим.

Варто відмітити, що корпуси колонок виготовлено з дерева (MDF). Це дає змогу погасити різні звукові спотворення, пов'язані з фізичними законами поширення звукової хвилі у замкнутому просторі. У результаті звук стає чистішим і натуральнішим.

Для зручності панель управління винесено на бічну стінку активної колонки. На ній розташовано регулятори рівня гучності системи, а також тембру ВЧ. Враховуючи комп'ютерну спрямованість акустики, на панелі дуже доречно розміщено роз'єм для підключення навушників.

У підсумку SVEN SPS-619 GOLD – це доступний за ціною функціональний апгрейд для Вашого ПК з приємним для ока дизайном і зручним набором опцій для управління.

     Особливості:
     • Двосмугова акустична система
     • Акустична система сумісна з PC, DVD/Media-програвачами,
      мобільними пристроями та іншими джерелами звуку
     • Унікальний дизайн у вигляді золотистих декоративних кіл
     • Панель управління на бічній стінці активної колонки
     • Регулювання рівня гучності і тембру ВЧ
     • Роз'єм для підключення навушників
     • Магнітне екранування
     • Матеріал корпусу колонок – дерево (MDF)


...
  всі  
test site