рус
укр
 

SVEN MS-3000. Не губіть, не губіться!

Сьогодні будь-хто при бажанні може спорудити в домашніх умовах свій власний домашній кінотеатр або звукозаписну студію. Для цього потрібні лише якісні компоненти, трохи вільного простору і пара тямущих рад від фахівців в галузі електроніки. Наприклад, «акустика Hi-Fi класу не обов'язково має бути дорогою». Чи так: «зменшення гучності відтворення не призводить до втрати якості звучання».


Мультимедійна акустична система SVEN MS-3000

Компанія SVEN презентувала акустичну систему 2.1 MS-3000, що за всіма параметрами претендує на Hi-Fi рівень звучання. У трифоніку втілено такі аудіофільні технічні рішення як сабвуфер пасивного типу, двосмугові сателіти, твітери в яких є тканинними, зовнішній підсилювач потужності. Іншими словами, під час відтворення аудіодоріжки ви почуєте усі звуки, що беруть участь у запису. Якщо у фільмі головний герой розмовляє телефоном під час прогулянки по парку, між його репліками ви почуєте шерех листя. Якщо під час концерту ударник грає на малому барабані або хай-хеті на тлі потужних рифів електрогітари, ви почуєте і його. Така детальність і наповненість звуками залишиться навіть при значному зменшенні гучності за рахунок режиму тонокомпенсації «Loudness». За умови, що кількість записаних аудіодоріжок не змінюється, зменшення її гучності суб'єктивно сприймається як втрата деяких з них. Тонокомпенсація посилює найнижчі і найвищі звуки, що через свою невеличку потужність ледь помітні для людського вуха, і вирівнює звукову панораму для користувача.

Елементи управління (регулятори НЧ, ВЧ) пристрою та його комутації з іншими джерелами звуку (cмартфоном, DVD, мультимедійними програвачами) дуже вдало об'єднано з блоком підсилювача. Це і є серцевиною акустичної системи MS-3000. У невеликому корпусі, за розмірами схожому на книгу, окрім регуляторів розташовані роз'єми для підключення навушників, флешки і SD-карти, кнопки перемикання входів, FM-тюнер. Ці опції перетворюють трифонік на музичний центр і свідчать про високу автономність системи. Для того, щоб не заплутатися в різноманітті функцій, контролювати стан акустики можна за допомогою LED-дисплею. Якщо ж користувач шукає коротший шлях до серця моделі, він може скористатися пультом дистанційного управління. Цей золотий ключик містить у собі ті ж функції управління, що і блок підсилювача з істотною відмінністю: він значно легший і менший за нього.

Сателіти трифоніка мають кріплення на задній стінці корпусу, що дає можливість вішати їх на стіну. Якщо ж місце на робочому столі дає змогу розвернутися, для розміщення системи можна використовувати класичний спосіб – саб на підлозі, сателіти поруч з монітором. Такий варіант досить консервативний, але при цьому він гарантує системі довге життя.

Особливості:

  • Можливість підключення до різних джерел звуку
  • Hi-Fi якість звучання
  • Вмонтоване FM-радіо
  • Цифровий LED-дисплей
  • Зовнішній блок підсилювача
  • Вмонтований програвач аудіофайлів з носіїв інформації
  • Вмонтований годинник
  • Роз'єми для підключення USB-flash і SD-card
  • Три комутовані входи
  • Пульт дистанційного керування
  • Режими «Stand By», «Mute»
  • Можливість настінного кріплення сателітів

Детальніше про акустичну систему можна дізнатися, ознайомившись з публікацією SVEN MS-3000 - гарний звук у кожний дім.


...
  всі  
test site