рус
укр
 

Саундбар SB-550. Додати об'ємний звук просто!

Компанія SVEN презентує саундбар з безпровідним сабвуфером – SVEN SB-550. Акустична система сумісна з телевізорами, ігровими приставками, DVD/СD/Media-плеєрами.


Cаундбар з безпровідним сабвуфером SVEN SB-550

Як кажуть, усе геніальне – просто. Ця приказка отримує особливе підтвердження, коли йдеться про технічні пристрої. З кожним поколінням їхня функціональність і простота у використанні стають на декілька рівнів вищими. Згадайте конструкцію телевізорів у 60-х роках і порівняйте їх із сучасними плоскими РК-дисплеями! Знімається усе зайве, громіздке. Сьогодні цінується компактність, функціональність, дизайн і, звичайно ж, якість!

Усі ми, так або інакше, страждаємо через силу-силенну кабелів на підлозі, адже через них доводиться переступати, переміщаючись кімнатою. ПК або ноутбук, телевізор, настільна лампа – це щоденна смуга перешкод!

Так ось, для з'єднання моделі SB-550 з програвачем досить усього лише одного HDMI-кабелю. У конструкції SB-550 передбачена безпровідна технологія передачі звуку, що дає змогу «рознести» сабвуфер і джерело звуку в просторі. Саундбар – це компактна система навколишнього звуку, розроблена спеціально для власників плоских телевізорів. Довжина саундбара 940 мм відповідає ширині плоскопанельного телевізора з діагоналлю 40" – 42".

Саундбар кріпиться під телевізор і позбавляє вас від необхідності розставляти по кімнаті декілька колонок і тягнути до них кабелі. Безпровідний сабвуфер можна розташувати де завгодно, хоч у кутку збоку від телевізора, хоч у ніші, адже низькочастотний звук не локалізується людським вухом у просторі, а сполучати проводами сабвуфер із саундбаром не потрібно. Головне – щоб поблизу від сабвуфера була розташована розетка електромережі.


Розташування саундбара під телевізором

Саундбар SB-550 складається з трьох компонентів: лівий і правий акустичні блоки сполучаються з центральним модулем і міцно закріплюються спеціальними шпильками з комплекту постачання. Центральний модуль саундбара містить клавіші управління (гучності та вибору входу) і світлодіодний дисплей із синім підсвічуванням.


Лицьова сторона центрального модуля

У правий і лівий звукові модулі саундбара вмонтовано по два середньочастотні та по одному високочастотному динаміку.


Звуковий модуль

Щоб з'єднати саундбар з безпровідним сабвуфером, спочатку натискаємо кнопку PAIR на задній панелі саундбара, а потім – кнопку PAIR на передній панелі сабвуфера.


Задняя панель саундбара

Кнопка PAIR на передній панелі сабвуфера

Перехід між джерелами звуку здійснюється за допомогою кнопки SOURCE, розташованої на пульті дистанційного управління. Ця кнопка продубльована також на передній панелі саундбара. Фільми, шутери, автогонки або культовий диск улюбленої групи вимагають індивідуальних налаштувань для передачі найякіснішого звучання. З цим завданням впорається еквалайзер, що має декілька режимів роботи. Варто відзначити, що максимальна потужність системи складає 300 Вт. Цього вистачить, щоб озвучити навіть навчальну аудиторію.


Пульт ДУ саундбара

Крім пульта ДУ, системою можна управляти також вручну. На передній стороні саундбара розташована відповідна панель і LED-дисплей. Тут представлено кнопки регулювання загальної гучності системи, кнопка перемикання джерел сигналу, режим POWER/StandBy. Дисплей із синім підсвічуванням відображає усі зміни, зроблені користувачем, і допомагає орієнтуватися в активованих функціях.

     Особливості:
     • Саундбар сумісний з ігровими приставками, телевізорами, DVD/CD/Media-плеєрами
     • Безпровідна передача звуку на сабвуфер
     • Пульт дистанційного управління
     • Можливість настінного кріплення саундбара
     • Незалежне регулювання гучності сабвуфера
     • Вмонтований еквалайзер
     • LED-дисплей
     • 2 HDMI-входи
     • 1 HDMI-вихід для ретрансляції відеосигналу.




Відеоогляд SVEN SB-550.

Матеріал надано лабораторією TECHLABS.


...
  всі  
test site