рус
укр
 

SVEN SEB Sapphire. Сапфіри, що звучать

Якщо питання стосується зовнішності та індивідуального стилю, то жіночій винахідливості, креативності і неординарності немає меж. З недавніх пір, як тільки смартфони і планшети стали обов'язковим атрибутом повсякденного гардеробу, дизайн аксесуарів для гаджетів перейшов на новий рівень. Звичайно, класика нікуди не щезла. Чорний, білий, червоний кольори як і раніше переважають серед більшості аксесуарів, а шкіра, метал, дерево продовжують користуватися популярністю. Водночас дизайнерські рішення стали сміливішими, і на ринку з'явилися ексцентричні варіанти.


Навушники SVEN SEB Sapphire

Компанія SVEN презентувала нові навушники канального типу SVEN SEB Sapphire. Модель поставляється у пластиковій прозорій коробочці і більше схожа на скриньку з коштовностями. Самі навушники загорнуті в подарунковий папір небесно-блакитного кольору. Із зовнішнього боку амбушури прикрашено стразами. При побіжному погляді може здатися, що в упаковці розсип коштовних каменів – сапфірів. Завдяки цій схожості модель і дістала свою назву Sapphire. Такий дизайн миттєво впадає у вічі.


Упаковка SVEN SEB Sapphire

 

Конструкція амбушурів гарантує слухачеві високу шумоізоляцію від зовнішніх джерел звуку. У комплекті – три пари змінних амбушурів різного кольору (білого, прозорого, блакитного) і розмірів. Користувач може варіювати їх залежно від своїх переваг та уявлень про зручну експлуатацію пристрою. Проте декого, можливо, ця варіативність підштовхне до більш ексцентричного рішення – використовувати колір для того, щоб зорово розрізняти лівий і правий навушники між собою. Наприклад, прозорим амбушюром маркірувати праву сторону, а білим – ліву.


Набір амбушурів SVEN SEB Sapphire

     Особливості:
     • Навушники канального типу
     • Оригінальний дизайн
     • Поліпшена система передачі звуку
     • Три комплекти змінних амбушурів
     • Подарункова упаковка.


...
  всі  
test site