рус
укр
 

SVEN MS-1090. Незалежність і галантність!

Компанія SVEN презентувала нову мультимедійну акустичну систему 2.1 – SVEN MS-1090.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-1090

Безсумнівно, є в цій моделі щось галантне, до деякої міри французьке... Передні панелі сабвуфера та сателітів мають чорну глянсову поверхню та декоративні елементи сріблястого кольору. Такий вишуканий зовнішній вигляд комплекту викликає асоціації з конферансьє, який у смокінгу виступає перед глядачами в невеличкому затишному літньому кафе. Він стоїть на сцені у променях прожектора з мікрофоном у руках. Зал аплодує його дотепності та винахідливості, а він, схоже, готовий розважати вас увесь вечір, адже в запасі у нього безліч приємних сюрпризів!

Цю акустику можна підключати до таких джерел звуку, як ПК, МР3-плеєр, DVD -плеер, TV, а також використовувати як автономний музичний міні-центр. Для цього сабвуфер обладнано вмонтованим програвачем аудіофайлів з носіїв пам'яті USB flash і SD Card і відповідними роз'ємами. Якщо Вам захочеться послухати музику, досить підключити флешку – і вуаля!

Сабвуфер і двосмугові сателіти вибудовують об'ємну звукову картину і відтворюють композиції такими, якими вони були записані в студії або у концертному залі – детально, точно, динамічно. Ця модель приємно дивує своєю здатністю адаптуватися під різні жанри музики: функція «EQ» (еквалайзер) у режимі «програвач» дає змогу індивідуально підбирати налаштування тембру під рок, класику, джаз тощо. Комплект відмінно впорається також з озвучуванням фільмів або комп'ютерних ігор.

Широкий набір функцій управління демонструє гнучкий характер системи. Якщо твір сподобався настільки, що захотілося прослухати його ще раз, – досить натиснути кнопку REPEAT на сабвуфері. Щоб не пропустити жодного слова під час телефонного дзвінка, можна поставити відтворення на паузу. Велика частина функцій управління продубльована на пульті ДУ. Крім того, на ПДУ є декілька додаткових кнопок, що полегшують управління системою у режимі «програвач»: наприклад, режим MUTE, кнопки цифрового поля для вибору номера трека або перемикання між доріжками тощо.

Особливості:

  • Можливість підключення до різних джерел звуку
  • Двосмугові сателіти
  • Вмонтований програвач аудіофайлів з портативних носіїв пам'яті
  • Пульт дистанційного управління
  • Роз'єми для підключення USB flash, SD card
  • Незалежне регулювання загальної гучності і гучності сабвуфера
  • Глибокий і низький бас, завдяки технології акустичного оформлення «bandpass»
  • Магнітне екранування
  • Матеріал корпусів сабвуфера і сателітів – дерево (MDF)


...
  всі  
test site