рус
укр
 

Веб-камери від SVEN. Новий погляд на пристрої введення!

Ви ніколи не замислювалися, чому веб-камерам приділяється підвищена увага в плані їх зовнішнього вигляду? Чому існує так багато різних форм корпусу, матеріалів виготовлення, декоративних елементів? Цілком можливо, що веб-камера, хочеш не хочеш, асоціюється із співрозмовником. У ситуації спілкування через інтернет вона завжди стає свідком наших радощів або прикростей. Дбайливо фіксуючи наші емоції і відтінки настрою, вона передає їх далі, нашому візаві. Тому ми орієнтовані вибирати ті моделі, поруч з якими нам приємно було б бути, а тим більше відверто розмовляти.

Компанія SVEN презентувала чотири веб-камери (початкового і середнего рівня).

Моделі IC-300, IC-310 і IC-320 належать до початкового класу. Вони мають вмонтований мікрофон і ручне настроювання фокуса. У конструкції передбачені зручна кліпса для установки камери (на монітор або поверхню столу) і шарнір для повороту камери під потрібним кутом. Такі пристрої – відмінне рішення для тих, хто цінує їх функціональність і доступність щодо ціни. Дизайн моделей класичний. У лінійці переважають чорний і сріблястий кольори. Камери мають інтерфейс USB 2.0 і підтримують технологію Plug&Play.


SVEN IC-300

SVEN IC-310

SVEN IC-320

Веб-камера IC-525 – пристрій середнього класу. Вона найбільше підійде тим, чиє життя і робота пов'язані з постійними переговорами та інтернет-конференціями. В даному випадку особливі вимоги пред'являються до швидкості обробки і передачі інформації (зображення і звуку), можливості контролювати роботу пристрою (для цього в камері передбачено індикатор), легкості його підключення (пристрій підтримує технологію Plug&Play).


SVEN IC-525

З-поміж особливостей IC-525 можна виокремити:
      • вмонтований мікрофон;
      • високоякісна CMOS матриця і 5-лінзова оптика;
      • дозвільна здатність сенсора – 1,3 Мпікс;
      • інтерфейс USB 2.0;
      • прогумований корпус моделі.

Усі веб-камери не потребують інсталяції драйверів для використання з комп'ютером. На сайті компанії SVEN доступне програмне забезпечення, що дає змогу розширити функціональні можливості пристроїв. До додаткових опцій належать різні відеоефекти і види рамок.


...
  всі  
test site